Gwyneth Paltrow atvirai prabilo apie skyrybas ir skaudžiausią potyrį

Praėjus metams po vienos garsiausių porų Gwyneth Paltrow (44 m.) ir Chriso Martino (40 m.) skyrybų, galiausiai sudėti visi taškai. 

 Gwyneth Paltrow.<br> Chriso Collso nuotr. žurnalui „The Edit“
 Gwyneth Paltrow.<br> Chriso Collso nuotr. žurnalui „The Edit“
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 3, 2017, 1:38 PM

G.Paltrow pradėjo skyrybų procesą 2015 metų balandį, o po mėnesio skyrybų dokumentai buvo įteikti Chrisui, tačiau jis ilgai į juos nereagavo.

Buvę sutuoktiniai gavo bendrą savo dviejų vaikų - 15 metų Apple ir 9 metų Moses -  globą ir turėtų pasidalyti turtą pusiau.

„Chrisas jau pasirašė skyrybų dokumentus. Konkrečios priežasties, dėl kurios jis taip ilgai tai atidėliojo, nėra, nes jis visą laiką ketino tai padaryti“, – sakė vienas šaltinis.

Nors procesas vyko draugiškai, vis dėlto jis buvo apgauptas paslapties šydu. Vykstant skyryboms, bendraudama su žiniasklaida aktorė nesislėpė – nepavykusią santuoką ji pavadino „logišku išsiporavimu“. Šis apibūdinimas sukėlė klausimų ir smalsumo bangą. Gwyneth iki šiol apie šį keistą apibūdinimą vengė kalbėti, tačiau žurnalui „The Edit“ papasakojo, ką tuo norėjo pasakyti. 

Aktorė tvirtino, jog norėjo kuo greičiau ir taikiau išsiskirti ir atskleidė, kad skyrybos turėjo reikšti teigiamus pokyčius jos gyvenime. 

„Žinau, jog tai buvo kvailas apibūdinimas, bet jis vertingas. Norėjau pažvelgti į savo skyrybas iš teigiamos pusės. Kas, jeigu aš neturiu jokių kaltinimų kitam žmogui,“ – retoriškai interviu klausė Gwyneth. 

Dviejų vaikų motina taip pat samprotavo, jog iš pradžių norėjo susivokti, ką pati darė blogai. 

„Kas, jeigu aš nusprendžiau pažvelgti į visas mano padarytas klaidas ir vaikams skyriau daugiausiai dėmesio? Priminiau sau apie buvusio vyro savybes, kurias mylėjau ir kurios įkvėpė mūsų draugystę. Šis suvokimas buvo vienas sudėtingiausių dalykų per visą mano gyvenimą,“ – pasakojo aktorė. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.