Paaiškėjo didžiausia Cristiano Ronaldo paslaptis: surogatinė motina jam pagimdė dvynukus

Vienas garsiausių pasaulio futbolininkų Cristiano Ronaldo dar kartą tapo tėvu. Kol visi aptarinėja, ar jo nauja mylimoji Georgina Rodriguez laukiasi, ar tik netikėtai papilnėjo, Cristiano šeimą papildė surogatinės motinos pagimdyti dvynukai.

 Cristiano Ronaldo su mylimąja Georgina ir sūnumi.<br> „Instagram“ nuotr.
 Cristiano Ronaldo su mylimąja Georgina ir sūnumi.<br> „Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-06-11 09:37, atnaujinta 2017-06-11 10:11

Gimusius berniuką ir mergaitę Cristianas jau apdovanojo vardais: Eva ir Mateo. Portugalų TV kanalas praneša, kad vaikai gimė dar įpusėjus savaitei.

„Mateo ir Eva – Cristiano vaikų vardai. Juos pagimdė surogatinė motina. Tai – paslaptis, kurios Cristiano dar nespėjo pasidalyti su visu likusiu pasauliu“, - teigiama televizijos pranešime.

Televizijos kanalo atstovai iki šiol negalėjo pasakyti, kur dabar yra vaikai ir spėjama, kad jie dar neturi ir pitmųjų savo gyvenimo nuotraukų.

Paties Cristiano ar jo atstovų patvirtinimo žiniasklaida iki šiol dar nesulaukė, tačiau keletas portugalų naujienų puslapių šią istoriją paskelbė vėlų penktadienio vakarą. Jungtinės Karalystės naujienų puslapiai dar kovą skelbė, kad futbolininkas netrukus taps tėvu.

2010-aisiais Ronaldo taip pat nustebino visą pasaulį pranešdamas, kad tapo nuostabaus sūnaus tėvu. Netrukus berniukui sukaks septyneri. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.