Mančesterio taryba Arianai Grande suteiks garbės pilietės vardą

Dainininkė Ariana Grande įrašyta eilėje gauti Mančesterio garbės vardą. Miesto taryba nori pagerbti dainininkę už tai, kad ji suorganizavo paramos koncertą, kurio metu surinkta daugiau nei 4,5 milijono eurų lėšų. Jos skirtos per teroro išpuolį nukentėjusioms šeimoms paremti. Per išpuolį 22 žmonės žuvo, daugybė jų patyrė įvairius sužalojimus. 

 Dainininkė Ariana Grande.<br> VidaPress nuotr.
 Dainininkė Ariana Grande.<br> VidaPress nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 14, 2017, 4:43 PM, atnaujinta Jun 14, 2017, 4:49 PM

Miesto taryba siūlo priimti naują sprendimą, kad ir ne Macčesterio gyventojai, suteikę miestui didžiulį indėlį, galėtų būti pagerbti.

Miesto tarybos lyderis Richardas Leese BBC naujienoms kalbėjo: „Daugybė žmonių Arianą jau dabar linksniuoja kaip miesto garbės pilietę. Todėl manome, kad aktualu peržiūrėti įstatymų pataisas, ką mes apdovanojame garbės vardais už indėlį visuomenei. Dėl mūsų miesto ji padarė labai daug“, - kalbėjo jis.

Organizuodama koncertą, Ariana sukvietė ir daugybę garsių atlikėjų, kad būtų surenkama kuo daugiau lėšų. Savo pasirodymus pristatė Miley Cyrus, Katy Perry, Pharrellis Williamsas, grupė Little Mix“, Robbie Williamsas ir kt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.