Skaudi žinia gerbėjams: Gwyneth Paltrow ketina baigti aktorės karjerą

Aktorės Gwyneth Paltrow (44 m.) sąskaitoje – bent 40 kino filmų. Tačiau netikėtai aktorė pripažino, kad tai nėra jos tikrasis pašaukimas ir gyvenimo aistra, todėl svarsto, kad netrukus gali palikti Holivudo filmavimo aikšteles.

 Aktorė Gwyneth Paltrow.<br> VidaPress nuotr.
 Aktorė Gwyneth Paltrow.<br> VidaPress nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 16, 2017, 6:08 PM

Vieša paslaptis, kad jau kurį laiką G.Paltrow daug dėmesio skiria viešųjų ryšių kompanijai „Goop“. Ji pripažino, kad nebežino, ką jaučia aktorystei ir kol kas nenumato sau jokio vaidmens. 

Kalbėdama su žurnalu „Extra“ ji pasakojo: „Nežinau, ar žiūrėdama į ateitį matau savo aktorystėje. Jaučiuosi, lyg švaistyčiau savęs truputį ten, truputį šen, tačiau aš dievinu laiką, kai esu susikoncentravusi į savo verslą. Mūsų kompanija auga taip greitai ir tai – toks pakylėjimo laikas!“

Pirmą žingsnį kine ji žengė dar 1989-aisiais, paskutinis pasirodymas įvyko dar praėjusiais metais. Karjerą ji buvo pristabdžiusi kai tapo mama ir 2008-aisiais, kai startavo dar tik internetine svetaine buvęs naujienlaiškis „Goop“.

Aktorė susilaukė dviejų vaikų: 13-os Apple ir 11-os Moses, tačiau santuoka su Chrisu Martinu vis tiek nutrūko. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.