Nesaldi Beyonces ir Jay Z santykių pradžia – daug abejonių ir skausmo

Saldžioji Holivudo pora reperis Jay Z (47 m.) ir Beyonce (35 m.) pasaulį stebina neregėta meile. 

Jay Z ir Beyonce.<br>AP nuotr.
Jay Z ir Beyonce.<br>AP nuotr.
Beyonce.<br>„Scanpix“ nuotr.
Beyonce.<br>„Scanpix“ nuotr.
Beyonce su Jay Z.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Beyonce su Jay Z.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Atlikėjai Jay Z ir Beyonce.<br>„Scanpix“ nuotr.
Atlikėjai Jay Z ir Beyonce.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Jul 12, 2017, 3:36 PM, atnaujinta Jul 12, 2017, 3:38 PM

Nors viskas atrodo it rožėmis klota – dukrą auginanti pora neseniai susilaukė dvynukų, kartu užbaigė savo koncertinį turą, tačiau pats reperis atskleidė, jog liaupsėmis apipilti santykiai nėra pastatyti ant visiškos tiesos bei nuoširdumo. 

Prieš devynerius metus amžinąją meilę Beyonce prisiekęs reperis atviravo, jog pats sunkiausias gyvenime dalykas buvo stoti veidu prieš bet kokias įmanomas santykių grėsmes ir jas išspręsti. 

„Tai mano gyvenimas. Mes atsidūrėme kartu ir pastatėme šiuos gražius santykių rūmus, kurie nėra grįsti visiška tiesa, jie pradeda trūkinėti. 

Prasidėjo dalykai, kurių nematė viešos akys. Tuomet privalėjome priimti sprendimą... turėjome viską pamiršti ir pradėti nuo pat pradžių... Tai pats sunkiausias mano gyvenimo momentas“, – skaudžiai vieno interviu metu prisiminė Jay Z. 

Jay Z atviravo, jog santykiai buvo kupini iššūkių, jam ne kartą teko maldauti dabartinės žmonos likti su juo. 

„Pamenu, kai buvome laive – tai buvo geriausios mano gyvenimo akimirkos. Maniau, jog tai buvo nepakartojama. Tačiau tuomet jai teko išeiti. Aš buvau sugniuždytas.

Nebesijaučiu esantis savo kūne. Kas man darosi? Ar aš ką tik paprašiau jos neišeiti?“, – apie užklupusią meilę kalbėjo reperis. 

Apie santykius retai kalbantis vyras pripažino, jog jų meilė dažnai tapdavo nejauki dėl nuolatinio dėmesio. 

Tris vaikus auginanti pora nevengia santykių aiškintis dainų tekstais. Vienoje dainoje Beyonce atskleidė galimus vyro posūkius į kairę. Šįkart reperis savo dainoje atviravo: „Mus užklupo tokie laikai, kai turėjome pasiaukoti ir neapsimetinėti vienas prieš kitą, jei norėjome išsaugoti ką turime.“ 

Jay Z taip pat liejo širdį, jog jų santykiai truko taip ilgai, kad jie jau spėjo susitaikyti su nuolatiniu nejaukumo jausmu.

Naujienų portalas lrytas.lt primena, jog Beyonce ir Jay-Z susipažino dar 1990-aisiais, o 2008-aisiais prisiekė amžiną meilę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.