Charlize Theron papasakojo apie siaubingą tėvo mirtį

Pristatinėdama savo naujausią filmą „Atominė blondinė“, aktorė Charlize Theron (41 m.) dalyvavo pokalbyje su radijo laidų vedėju Howardu Sternu. Ch.Theron jam papasakojo baisią istoriją apie savo tėvo, Charleso Jacobuso mirtį. 

Charlize Theron guodėsi, kad jos vaikystė buvo labai sunki.   <br>"Reuters" / "Scanpix" nuotr.  
Charlize Theron guodėsi, kad jos vaikystė buvo labai sunki.   <br>"Reuters" / "Scanpix" nuotr.  
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 31, 2017, 12:53 PM, atnaujinta Jul 31, 2017, 1:16 PM

Aktorė sakė, kad jos vaikystė buvo labai sunki, ji augo nedarnioje šeimoje, tėvas piktnaudžiavo alkoholiu. Būdama 15 metų Ch.Theron tapo liudininke savo tėvo mirties. Motina Gerda Aletta buvo priversta nušauti savo vyrą, kad apsigintų. 

„Aš ilgą laiką paprasčiausiai apsimetinėjau, niekam nenorėjau sakyti tiesos. Jei manęs klausdavo, sakydavau, kad tėvas žuvo avarijoje. Kas gi norėtų pasakoti panašius dalykus? Aplinkiniai nežinotų kaip po to reaguoti, o aš nenorėjau jaustis auka. Vėliau praėjau terapijos kursą ir man palengvėjo“, – sakė Ch. Theron, užaugusi Pietų Afrikoje. 

Aktorė labai džiaugiasi savo mamos tvirtybe po tų tragiškų įvykių. 

„Aš turiu stiprią mamą, ji mano įkvėpimo šaltinis. Mama niekada nesinaudojo terapija. Ji paprasčiausiai pripažino, kad įvyko kažkas tai baisaus, o po to buvo priversta padaryti
pasirinkimą: skęsti arba plaukti tolyn. Ji pasirinko antrąjį variantą“, – pasakojo Charlize. 

Sulaukusi 16 metų, patariant motinai, Charlize nutarė dalyvauti modelių konkurse ir jį laimėjo. Vėliau ji nugalėjo tarptautiniame modelių konkurse Italijoje. Po to pasirašė metinį kontraktą su modelių agentūra Milane. Per metus Ch.Theron apkeliavo visą Europą, vėliau išvyko į Jungtines Valstijas, kur ir liko gyventi.

Parengė Rūta Peršonytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.