Kauno restorane apsilankiusi Monica Bellucci žavėjo paprastumu

Antradienį iš Kauno išskridusi aktorė Monica Bellucci lietuvius sužavėjo paprastumu ir draugiškumu. Vieno Kauno restorano, kurį žvaigždė aplankė du kartus, savininkas Rytis Garbaravičius papasakojo, kaip atrodė M.Bellucci apsilankymai. 

Monica Belluci.<br>VidaPress nuotr.
Monica Belluci.<br>VidaPress nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 8, 2017, 9:28 PM, atnaujinta Aug 8, 2017, 11:11 PM

„Ji buvo nelabai reikli, kaip paprastas klientas, paprastas žmogus. Sėdėjo, šypsojosi. Kai kurie mūsų klientai ją atpažino, paprašė nusifotografuoti, ji maloniai sutiko“, - pasakojo R.Garbaravičius.  

Jis nenorėjo detalizuoti, kokius patiekalus ragavo garsioji viešnia. 

„Galiu tik pasakyti, kad sąskaita nebuvo įspūdinga. Pas mus yra buvę ir kitų žvaigždžių – jie neišsiskiria mandrais norais“, - tikino klasikinės europietiškos virtuvės restorano savininkas. 

Vyras pabrėžė, kad stengėsi nepažeisti M.Bellucci privatumo. 

„Mūsų padavėjai su ja nesifotografavo. Aš kaip ir su kitais klientais pasisveikinau, palinkėjau skanaus, paskui atsisveikinau. Gal tas jai ir patiko, gal dėl to ir grįžo antrą kartą, kad saugojome jos privatumą“, - spėliojo kaunietis. 

M.Bellucci restorane pirmą kartą apsilankė sekmadienį vakare. Pirmadienį čia pat pietavo su viešnia ir jųdviejų vaikais, kurių draugystė ir atvedė žinomą aktorę į Lietuvą. Pastarasis apsilankymas restorane užtruko apie pusantros valandos. 

„Vaikai žaidė telefonais, mažesni lakstė. Buvo keli paaugliai ir keli mažesni“, - prisiminė restorano savininkas. 

Žvaigždės pasirinktas restoranas buvo netoli viešbučio, kuriame aktorė buvo apsistojusi. Socialiniuose tinkluose viešbutis pasidžiaugė M.Bellucci apsilankymu.

„Džiaugiamės, kad mus pasirinko ir viešbutyje apsistojo kino žvaigždė Monica Bellucci“, - savo profilyje „Facebook“ įkėlę nuotrauką su garsenybe rašė viešbučio darbuotojai. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.