Mel B gresia nemalonumai: po sekso skandalo buvusi auklė laimėjo bylą

Buvusi grupės „Spice Girls“ narės Mel B (42 m.) vaikų auklė įgijo teisę pareikšti ieškinį dėl šmeižto. Skelbiama, kad teismo posėdyje, kuris numatytas tik kitų metų pavasarį, Mel B turės paviešinti daugybę savo intymaus gyvenimo detalių, kad teismą įtikintų, jog auklė nėra teisi.

Dainininkė Melanie Brown-Mel B.<br> VidaPress nuotr.
Dainininkė Melanie Brown-Mel B.<br> VidaPress nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 26, 2017, 10:09 PM

Dainininkė taip pat nerimauja, kad užvirusiame skandalo įkarštyje labiausiai nukentės jos ir vyro Stepheno Belafontės penkiametė dukra, tačiau vyrui tai nė motais – jis ir toliau mėgaujasi papildomu dėmesiu, kad ir koks jis nešvarus.

„Pačiai M.Brown visa tai bus tikras košmaras. Auklės Lorraine advokatai įgijo visas teises kiek pačirškinti garsenybę ir atskleisti visas intymias detales. Nėra jokių limitų, todėl gali būti, kad į skandalą bus įtraukta ir daugiau žinomų pavardžių“, - „The Sun“ skelbė šaltinis.

Nieko nelaukusi atlikėja užpildė reikiamus dokumentus, kad kuo mažiau skyrybų bylos detalių pakliūtų į viešumą. Prašyme skelbiama: „Kol Stephenas mėgaujasi visu žiniasklaidos dėmesiu, mūsų bendras vaikas tikrai neprašė pakliūti į dėmesio centrą“.

Jei buvusi auklė laimės bylą ir paaiškės, kad dainininkė ją apkaltino nepagrįstai, Mel B teks sumokėti nemažą sumą – apie du milijonus eurų. Taip pat teks padengti ir nemažas teismo išlaidas. Neseniai skelbtos žinios, kad dėl pomėgio švaistyti pinigus prabangiam gyvenimo būdui Mel B ir taip gresia bankrotas, pralaimėjimo atveju atlikėja gali likti tuščiomis kišenėmis.

Dar šiais metais pati Mel B, padavusi skyrybų prašymą, viešai tvirtino, kad vaikų auklė Lorraine Gilles ir jos vyras S.Belafonte užmezgė romaną. Esą pradžioje ji buvo priverta užsiimti seksu trise, tačiau vėliau už jos nugaros užsimezgė ir romanas. Pradžioje moterį tai tenkino, tačiau galiausiai, neapsikentusi šmeižto ir vyro smurto, nusprendė viską paviešinti. Maža to, skelbiama, kad auklei pastojus, garsi šeima jai sumokėjo nemenką pinigų sumą, kad kūdikis taip ir neišvystų pasaulio.

Tokie kaltinimai buvusiai auklei atrodo nepagrįsti, todėl ji pasisamdė stiprią advokatų komandą visai košei išsrėbti. Auklė tvirtina, kad atlikėjai patiko, jog ji su jos vyru užsiima seksu, o negana to, pati Mel B filmuodavo jų intymias scenas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.