Selenai Gomez buvo persodintas inkstas

Pastaruoju metu dainininkė Selena Gomez (25m.) turėjo išgyventi itin sunkų ir nelabai malonų etapą. Žinoma moteris kovoja su sunkia liga – vilklige. Dėl ligos sukeltų komplikacijų Selenai teko persodinti inkstą.

Selena Gomez ir Francia Raisa (kairėje).<br>Instagram nuotr.
Selena Gomez ir Francia Raisa (kairėje).<br>Instagram nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 14, 2017, 2:52 PM, atnaujinta Sep 14, 2017, 4:44 PM

S.Gomez donore tapo jos bičiulė Francia Raisa. Viešame laiške socialiniame tinkle Selena dėkojo savo šeimai, gydytojams ir, be abejo, Franciai. 

„Ji man padovanojo didžiausią dovaną ir paaukojo savo inkstą. Esu tiesiog palaiminta. Labai tave myliu, sese“,– rašė S.Gomez.

Naujienų portalas lrytas.lt primena, kad Selenai 2015-aisiais atšaukus koncertus pasklido kalbos, kad ji vis dar kremtasi dėl nutrūkusių santykių. Atsirado manančių, kad dėl to kalti narkotikai. Kalbėta, kad dainininkė gydosi reabilitacijos klinikoje. „Tuomet taip ir norėjosi sušukti: „Neturite nė mažiausio supratimo, kas atsitiko. Man atliekama chemoterapija!“ – prisiminė Selena. Tačiau tuomet atlikėja tylėjo. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.