Ligoninėje mirė Holivudo legenda Harry Deanas Stantonas

Būdamas 91 metų Los Andželo ligoninėje penktadienį mirė žymus Holivudo aktorius Harry Deanas Stantonas, daugiausiai garsėjęs antro plano vaidmenimis tokiuose filmuose kaip „Keršytojai“ (The Avengers) ir „Žalioji mylia“ (The Green Mile).

 AP nuotr.
 AP nuotr.
 AP nuotr.
 AP nuotr.
 AP nuotr.
 AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Sep 16, 2017, 9:59 AM

Jis „mirė dėl natūralių priežasčių“ medicinos centre „Cedars-Sinai“ Los Andžele, pranešė aktoriaus agentas Johnas S.Kelly.

H.D.Stantonas taip pat pasižymėjo su niekuo nesupainiojama išvaizda. Per savo šešis dešimtmečius trukusią karjerą aktorius suvaidino daugiau kaip 150 serialų bei filmų, įskaitant „Keršytojus“, „Žaliąją mylią“ bei „Svetimą“ (Alien).

Vienas iš nedaugelio jo pagrindinių vaidmenų buvo 1984-ųjų juostoje „Paryžius, Teksasas“ (Paris, Texas), tais pačiais metais pelniusioje „Auksinės palmės šakelę“ .

Be kita ko, cigarečių bei alkoholio nevengdavęs H.D.Stantonas vaidino ir kultiniame Davido Lyncho (Deivido Linčo) seriale „Tvin Pyksas“ (Twin Peaks).

„Puikusis Harry Dean Stantonas mus paliko. Anapus išėjo puikus žmogus“, – socialiniame tinkle „Twitter“ parašė D.Lynchas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.