Alicia Vikander meilės priesaiką ištarė Ibisos saloje

Savaitgalį susituokė vienos ryškiausių savo kartos kino žvaigždžių Michaelas Fassbenderis (40 m.) ir Alicia Vikander (29 m.). Pora amžiną meilę prisiekė Ispanijai priklausančioje Ibisos saloje.

Prieš vestuvių ceremoniją A.Vikander ir M.Fassbenderis pramogavo Ibisoje.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Prieš vestuvių ceremoniją A.Vikander ir M.Fassbenderis pramogavo Ibisoje.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 17, 2017, 6:52 PM

Įsimylėjėliai į Ibisą atvyko dar antradienį, kad suderintų visus ceremonijos klausimus.

Penktadienį ten buvo surengtas Michaelo bernvakaris ir Alicios mergvakaris. Manoma, kad A.Vikander su draugėmis nuėjo į SPA, o M.Fassbenderis pastebėtas su draugais pramogaujantis jachtoje.

Vakare visa draugija patraukė į vieną geriausių restoranų „Yemanja“ paragauti nacionalinės virtuvės patiekalų ir pasigėrėti saulėlydžiu.

Santuokos ceremonija surengta privačioje valdoje salos viduryje. Joje dalyvavo tik artimiausi aktorių draugai. Jiems abiem ši santuoka pirmoji.

Michaelas viename interviu taip pasakojo apie pažintį su Alicia: „Mes susitikome Toronto kino festivalyje, per vakarėlį, šokių aikštelėje.

Maniau, kad šoku gerai, kol pamačiau, kaip juda Alicia. Tuo metu pasijutau taip, tarsi turėčiau dvi kairiąsias kojas.“

Pirmą kartą apie M.Fassbenderio ir A.Vikander romaną imta kalbėti 2014 metų pabaigoje, po to, kai jie kartu nusifilmavo dramoje „Švyturys tarp dviejų vandenynų“ („The Light Between Oceans“).

Filmo premjera įvyko 73-iajame Venecijos kino festivalyje.

M.Fassbenderis ir A.Vikander yra vienos ryškiausių šių dienų Holivudo žvaigždžių, nors abu jie europiečiai – Michaelas yra airės ir vokiečio sūnus, o Alicia – grynakraujė švedė.

M.Fassbenderis du kartus buvo nominuotas „Oskarui“, o jo žmona Alicia jau turi vieną statulėlę – ją gavo 2016 metais už antraplanį vaidmenį dramoje „Danų mergina“ („The Danish Girl“). 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.