Enrique Iglesias su Ana Kurnikova susilaukė dvynukų

Dainininkas Enrique Iglesias (42 m.) su mylimąja tenisininke Ana Kurnikova (36 m.) nustebino pasaulį – tapo tėvais. Sugebėję išlaikyti nėštumą paslaptyje, įsimylėjėliai susilaukė dvynukų.

 Enrique Iglesias su mylimąja tenisininke Ana Kurnikova.<br> ViDa Press nuotr.
 Enrique Iglesias su mylimąja tenisininke Ana Kurnikova.<br> ViDa Press nuotr.
Ana Kurnikova.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Ana Kurnikova.<br>AFP/Scanpix nuotr.
 A.Kurnikova.<br>AFP/Scanpix nuotr.
 A.Kurnikova.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Dainininkas Enrique Iglesias.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Dainininkas Enrique Iglesias.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Ana Kurnikova.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Ana Kurnikova.<br>AFP/Scanpix nuotr.
E.Iglesias.
E.Iglesias.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Dec 18, 2017, 11:27 PM, atnaujinta Dec 18, 2017, 11:40 PM

Vaikams jie jau išrinko ir vardus. Berniuką pavadino Nicholu, o mergaitę – Lucy.

Dvynių jie susilaukė praėjusį savaitgalį vienoje Majamio ligoninių.

Iš Rusijos kilusi viena seksualiausių tenisininkių A.Kurnikova turi JAV pilietybę ir su mylimuoju gyvena Majamyje.

Rusė į pasaulio aikštynus įžengė dar būdama paauglė. Milijonų žmonių sąmonėje tvirtai įsišaknijo šviesiaplaukės Lolitos su teniso rakete paveikslas. Ir kai dėl traumos A.Kurnikovai teko atsisveikinti su didžiuoju sportu, ji nedingo iš akiračio: įspūdingų kūno formų moteris sukūrė įsimintinus kadrus ispanų atlikėjo E.Iglesiaso vaizdo klipuose. Taip 2001-aisiais ir užsimezgė jų romanas.

Kai prieš dvejus metus į „Instagram“ buvo įkelta A.Kurnikovos nuotrauka su jos jaunesniuoju broliu, daugelis gerbėjų ant jos rankos įžvelgė sužadėtuvių žiedą.

„O Dieve! Žiedai ant mano rankų apžiūrinėjami jau dešimt metų. Kartą per metus žiniasklaidoje pasirodo informacija, kad ištekėjau ar jau esu nėščia. Iš pradžių visi pamato žiedą, po penkių mėnesių – gerokai suapvalėjusį pilvuką, po šešių pasklinda kalbos apie išsiskyrimą su Enrique, o jau po pusės metų žmonės mus vėl suveda draugėn. Po kiek laiko viskas vėl iš naujo. Visus nuraminsiu: kol kas jokių pikantiškų naujienų nėra, viskas yra taip, kaip buvo, ir viskas gerai“, – pernai sakė A.Kurnikova.

Su legendinio Ispanijos atlikėjo Julio Iglesiaso sūnumi, šešeriais metais už ją vyresniu dainininku ir dainų autoriumi E.Iglesiasu Ana kartu jau daugelį metų. Tad nieko nuostabaus, kad visi laukia jųdviejų sužadėtuvių ir vestuvių. Viename prieš keletą metų duotame interviu E.Iglesiasas pasakė, kad labai norėtų tapti tėvu, bet po kokių dešimties metų. O ką apie tai mano jo mylimoji? „Taip, norėčiau tapti motina, bet po dešimties metų. Dėl vaikų turiu tą pačią nuomonę kaip Enrique. Gal dėl to, kad turime dar laiko, esame gana jauni ir šis klausimas nėra degantis“, – tuomet tikino ir A.Kurnikova.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.