Himną itin seksualiai atlikusi Fergie privertė pasaulį jaustis nepatogiai

Sekmadienį Amerikoje sugriaudėjo vienos laukiamiausių NBA „All-Star“ rungtynių. Kaip įprastas, prieš joms prasidedant, arenoje nuskambėjo Jungtinių Amerikos Valstijų himnas, kurį šįkart atlikti buvo pavesta atlikėjai Fergie.

 Fergie.<br> ViDA Press nuotr.
 Fergie.<br> ViDA Press nuotr.
 Fergie.<br> ViDA Press nuotr.
 Fergie.<br> ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 19, 2018, 3:48 PM

Moteris – tikra grandė scenoje, daugelį metų ji buvo dalis „Black Eyed Peas“ grupės narė, o vėliau pradėjo solinę karjerą. Kaip bebūtų, dainininkė įrodė, jog net ir labiausiai patyrę profesionalai kartais paslysta. Atlikdama Amerikos himną Fergie sukėlė juoką pro ašaras arenoje ir prie televizijos ekranų sėdintiems žmonėms. Himną ji atliko koketiškai, naudojant vibrato techniką ir pernelyg kūrybingai. Negana to, ji nepataikė į aukštas natas.

Per ekraną rodomų žiūrovų ir žaidėjų išraiškos pasakė viską – jie šypsojosi, kikeno ir vos sulaikė juoką. Salėje šių rungtynių metu sėdėjo visa pramogų verslo grietinėlė, tarp jų ir Beyonce su dukra Blue Ivy.

„Fergie atliktas himnas nuskambėjo prieš pusvalandį, o aš iki šiol neatsigavau. Dalis manęs niekada nebebus tokia kaip buvo“, – sarkastiškai „Twitter“ paskyroje rašė vienas gerbėjas. Panašių komentarų lavina užplūdo visą internetą. Siūlome paklausyti ir įvertinti patiems.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.