Džeimsą Bondą įkūnijęs aktorius parduoda legendinį automobilį

Britų aktorius Danielis Craigas (49 m.) nutarė išsiskirti su kolekciniu „Vanquish“ modelio automobiliu „Aston Martin“. Toks automobilis laikomas nepakeičiamu Džeimso Bondo atributu.

 Aktorius Danielis Craigas.<br> ViDA Press nuotr.
 Aktorius Danielis Craigas.<br> ViDA Press nuotr.
D.Craigas parduoda automobilį „Aston Martin“, kokiu važinėja jo herojus.
D.Craigas parduoda automobilį „Aston Martin“, kokiu važinėja jo herojus.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 24, 2018, 1:32 PM

Daugiau nei per pusę amžiaus, praėjusio nuo to meto, kai pasirodė filmas „Auksapirštis“, kuriame agentą 007 vaidino Seanas Connery (87 m.), daug kas pakito – Džeimso Bondo šnipinėjimo įranga, ginklai, kostiumai, ką jau kalbėti apie merginas.

Bet automobilis liko tos pačios markės – „Aston Martin“.

Aktorius D.Craigas turėjo ypač retą „Aston Martin“ egzempliorių. Automobilis buvo pagamintas specialiai Danieliui ta proga, kad jis keturis kartus sėkmingai suvaidino agentą 007.

Automobilio dizainas buvo parinktas tiksliai pagal aktoriaus skonį. Kadangi dizaineriai žinojo, kad D.Craigui patinka naktinio dangaus atspalviai, jie padarė tamsiai mėlyną tiek automobilio išorę, tiek vidų.

Beje, ir automobilio, kurį turėjo aktorius, modelis – „Vanquish“ – taip pat retenybė. Įmonė išleido tik 100 tokių mašinų savo 100-mečio proga.

Kaip paaiškėjo, D.Craigas savo automobilį parduoda aukcione. Pradinė jo kaina – pusė milijono dolerių.

Sykiu D.Craigas rengiasi paskutinįkart vaidinti Džeimsą Bondą. Tai bus jubiliejinis, 25-asis, filmas. Aktorius tikina, kad į šio herojaus kailį daugiau nebelįs.

Nors ką gali žinoti? Juk kartą jis jau prisiekė geriau persipjauti venas, nei vėl vaidinti Džeimsą Bondą. Filmo prodiuserei Barbarai Broccoli tada pavyko perkalbėti užsiožiavusį aktorių. (LR)

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.