Iš bitkoinų užsidirbęs reperis 50 Cent sužibo ir filme

Kino teatrus pasiekė kriminalinis veiksmo trileris „Vagių irštva“, kuriame pagrindinius vaidmenis atliekantys Gerardas Butleris ir reperis 50 Cent atsidurs skirtingose barikadų pusėse. Kartu su premjera Lietuvoje pasirodė ir netikėta žinia – patvirtinta, jog puikių įvertinimų sulaukęs filmas turės savo tęsinį. Pasaulyje kiek anksčiau debiutavusi juosta jau surinko beveik 60 milijonų JAV dolerių.

 Iš bitkoinų užsidirbęs reperis 50 Cent sužibo ir filme.  
 Iš bitkoinų užsidirbęs reperis 50 Cent sužibo ir filme.  
 Iš bitkoinų užsidirbęs reperis 50 Cent sužibo ir filme.  
 Iš bitkoinų užsidirbęs reperis 50 Cent sužibo ir filme.  
 Iš bitkoinų užsidirbęs reperis 50 Cent sužibo ir filme.  
 Iš bitkoinų užsidirbęs reperis 50 Cent sužibo ir filme.  
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Feb 23, 2018, 2:58 PM

„Štai taip reikia kurti filmus! Imi ir padarai taip, kad iškart žiūrovams norėtųsi dar. Aš jums jau ne kartą sakiau – mėgstu dirbti su geriausias, dėkoju Aukščiausiajam, kad iki šiol man puikiai sekasi atsirinkti, kas yra kas“, – sako 50 Cent, kuriam neseniai pasisekė milijonus uždirbti ne tik iš muzikos ar vaidybos, bet ir iš bitkoinų.

Pirmojoje dalyje Los Angele siaučia nesugaunama bankų plėšikų gauja – vieną iš jų vaidina žymusis reperis 50 Cent. Jie žaibiškai ir įžūliai plėšia vieną banką po kito. Tuo tarpu specialaus policijos būrio vadas Nikas Flenaganas (jį vaidina Gerardas Butleris) beviltiškai bando užbėgti už akių naujiems nusikaltimams.

Laimingai išsisukę iš visų iki šiol jiems paspęstų spąstų, nusikaltėliai suįžūlėja ir nauju savo taikiniu pasirenka vieną geriausiai saugomų šalies bankų. Praeityje pats tamsių darbelių nevengęs, o ir dabar į korupcinius ryšius nespjaunantis Nikas nujaučia, kad jo medžiojama gauja rengia kažką ypatingo – neeilinį išpuolį, po kurio galbūt ir visai išnyks iš akiračio, tad ryžtasi užkirsti kelią kitam jų šimtmečio nusikaltimui.

Nors režisieriui Christianui Gudegastui filmas „Vagių irštva“ bus režisūrinis debiutas, jis jau pagarsėjo savo darbu su tokiais kino hitais kaip „Londono apgultis“ bei „Spydas Reiseris“.

„Neslėpsiu, žinia apie tęsinį yra geriausias mano triūso įvertinimas. Antrojoje dalyje užkursime dar didesnę pirtį: veiksmas persikels į Europą, o vagys nusitaikys į geriausius moterų draugus – deimantus. O tai jau savaime žada daug intriguojančio veiksmo“, – sako Ch. Gudegastas.

Purvinas įtempto siužeto veiksmo trileris „Vagių irštva“ Lietuvoje pradedamas rodyti šiandien, vasario 23 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.