Buvusi JAV pirmoji dama Michelle Obama atvėrė širdį knygoje

Buvusi JAV pirmoji dama Michelle Obama lapkričio viduryje išleis savo memuarus. Knyga, kurios angliškas pavadinimas yra „Becoming“ („Tapsmas“), lapkričio 13-ąją vienu metu 24 kalbomis pasirodys prekyboje visame pasaulyje, pranešė leidykla „Penguin Random House“.

Michelle Obama.<br>AP nuotr. 
Michelle Obama.<br>AP nuotr. 
Michelle Obama.<br>AP nuotr. 
Michelle Obama.<br>AP nuotr. 
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 26, 2018, 11:12 AM, atnaujinta Feb 26, 2018, 11:42 AM

„Rašyti „Becoming“, buvo labai asmeniška patirtis“, – leidykla citavo M. Obamą, kuri su savo vyru, buvusiu JAV prezidentu Baracku Obama, ir abiem dukterimis aštuonerius metus gyveno Balstuosiuose rūmuose. Ji esą pirmą kartą turėjusi galimybę „sąžiningai pamąstyti apie savo netikėtą gyvenimo kelią“.

„Aš kalbu apie savo šaknis ir apie tai, kaip mergaitė iš Čikagos Saut Saido rajono rado savo balsą. Aš tikiuosi, mano gyvenimas įkvėps skaitytojus rasti drąsos tapti tuo, kuo visad norėjo“, – sakė buvusi pirmoji JAV dama.

Mergaitė iš paprasto darbininkų kvartalo esą nepaisė vienos mokytojos patarimo neužsibrėžti pernelyg didelių tikslų. Michelle stojo į Prinstono universitetą, gavo studijų vietą ir galiausiai Harvarde baigė teisės mokslus.

Devintojo dešimtmečio pabaigoje M. Obama įsidarbino žinomojoje advokatų kontoroje Čikagoje. Tuo metu ji susipažino su vėliau jos vyru tapusiu B. Obama, kuris tada kontoroje būdamas studentas atliko praktiką. „Penguin Random House“ vadovas Markusas Dohle'as pavadino M. Obamą „viena labiausiai įtikinamų dabarties moterų“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.