„Eurovizijos“ žvaigždei Conchitai diagnozuotas ŽIV

Austrijos atlikėja ir „Eurovizijos“ žvaigždė Conchita Wurst (29 m.) šiuo metu kovoja su mirtina liga. Conchita prisipažino, kad prieš keletą metų jai buvo diagnozuotas ŽI virusas.

Conchita.<br>Scanpix nuotr.
Conchita.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 16, 2018, 10:57 AM, atnaujinta Apr 20, 2018, 7:48 PM

Graudžia žinute su gerbėjais dainininkė pasidalino socialiniame tinkle. Tiesa, ji teigė, jog atskleisti tokią informaciją ji buvo priversta. Mat Conchitą šantažavo jos buvęs vaikinas.

„Nuo ŽIV gydausi jau kelerius metus. Iš tiesų publikai tai yra nereikšminga, bet buvęs vaikinas gąsdino mane privačios informacijos paviešinimu. Aš niekam nesuteiksiu teisės manęs gąsdinti ar dėl ligos paveikti mano gyvenimo“, – rašė ji.

Be to, Conchita paragino sergančiuosius nesigėdyti.

„Tikiuosi, kad suteiksiu drąsos žengti kitą žingsnį prieš visuomenės abejingumą tiems, kurie ŽIV susirgo dėl savo veiksmų ar buvo paveikti aplinkinių“, – teigė Conchita.

Primename, jog Conchita Wust yra sceninis personažas. Conchita persirengusio austrų atlikėjo tikrasis vardas yra Thomas Neuwirthas. „Eurovizijoje“ šis dainininkas triumfavo 2014 m.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.