Jimas Carrey pirmą kartą prabilo po kaltinimų netyčia nužudžius mylimąją

Visiems žinomas, kultinio filmo „Kaukė“ aktorius Jimas Carrey (56 m.) realybėje kitoks, nei filmuose. Jimas papasakojo, jog šiuo metu išgyvena pereinamąjį laikotarpį – po kaltinimų nužudžius mylimąja vyras pradėjo suvokti, kas jo gyvenime iš tiesų teikia džiaugsmą.

 Jimas Carrey. <br> Scanpix nuotr.
 Jimas Carrey. <br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 22, 2018, 4:35 PM

„Per paskutiniuosius dvejus metus mano gyvenime įvyko daug pokyčių. Pradėjau savęs klausti: „Kas mes esame?“, „Kodėl mes esame čia?“ ir atsakymas į abu šiuos klausimus yra elementarus – niekas, jokios prasmės.“ , – egzsitenciniais pamąstymais „The Talks“ naujienų portale dalijosi jis.

Paklaustas, kodėl taip jaučiasi aktorius teigė, jog šiuo metu gyvenime jis pasiekė tokią ribą, kad net ir būdamas turtingas bei žinomas žmogus jis nesijaučia laimingas.

„Dieve,viskas yra ne dėl to“, – sakė aktorius.

Aktorius teigė, kad į panašią būseną jį panirti paskatino ir prieš tai jo įkūnyti personažai.

„Vaidindamas filme „Man on the moon“ (liet. Žmogus mėnulyje) 1999 – aisiais aš suvokiau, jog perteikdamas vaidmenį aš galiu prarasti save. Galėjau gyventi charakteryje. Tai buvo pasirinkimas. Kai tai baigėsi, man prireikė mėnesio prisiminti, koks aš esu iš tikrųjų“ ,– pasakojo jis.

Visgi, net ir apibrėždamas save aktorius nevengia paminėti savo asmenybės dualypiškumo.

„Jimas Carrey buvo idėja, kurią man perdavė mano tėvai. Airis, škotas, prancūzas – mano kilmė buvo idėja. Man priklausė ledo ritulio komanda. Aš taip pat priklausau religijai ir šie dalykai padeda mane apibrėžti. Tu nesi aktorius ar teisininkas. Iš tiesų, ne vienas iš mūsų nesame teisininkais – teisė yra lengvai prognozuojama“, – itin įdomias mintis reiškė aktorius.

Ne pirmą kartą susidūręs su dviprasmiškais jausmais Jimas pareiškė, kad po tokių išgyvenimų jis, kaip niekuomet prieš tai, trokšta būti mylimas, mylėti ir kurti.

Šiuo metu, Jimas yra pasinėręs į tapybą.

„Man tai kita kūrybiškumo rūšis. Ji buvo įkvėpta sudaužytos širdies bei poreikio jausmus išreikši čia ir dabar nelaukiant kieno nors pritarimo“,– apie naują pomėgį pasakojo jis.

Portale paviešintą interviu aktorius užbaigė tokia mintimi: „Karjeroje laimės nėra. Yra tik laikini dalykai. Bet tuose dalykuose mūsų nėra“.

Primename, jog aktoriaus širdies draugė Cathriona White iš gyvenimo pasitraukė beveik prieš trejus metus. Mirtiną dozę receptinių vaistų išgėrusios merginos mirties aplinkybės išlieka nežinomos – Cathrionos mama ir tuometinis sutuoktinis kaltina aktorių, kuris, pasak jų, merginai ir parūpino vaistus.

Po šio įvykio Jimas prisipažino sergantis depresija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.