Moteriškai priklausomybei Meghan Markle iššvaistė 22 tūkst. eurų

Amerikiečių aktorė Meghan Markle (36 m.) po to, kai tapo princo Harry mergina, akimirksniu pakliuvo į dėmesio centrą. Ne kartą gerbėjai ir užsienio žiniasklaida pastebėjo, kad Meghan itin mėgsta garsių mados namų drabužius, avalynę, aksesuarus, kurių kaina stebina ne vieną.

 Meghan Markle.<br> Scanpix nuotr.
 Meghan Markle.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 9, 2018, 7:56 PM, atnaujinta May 10, 2018, 2:14 PM

Paaiškėjo, kad Meghan drabužinėje slepiasi visa aukštakulnių kolekcija. Skaičiuojama, kad aukštakulniai yra 39 skirtingų dizainerių, tvarkingai surūšiuoti lentynose.

M.Markle mėgaujasi Christiano Louboutino „Love Me“ aukštakulniais, kurių kaina siekia apie 650 eurų, „Miu Miu“ aukštakulniais už daugiau nei 800 eurų, „Gianvito Rossi Plexi“ sandalai kainuoja apie 600 eurų, „Jimmy Choo“ bateliai – beveik 700 eurų. Žinoma, moters avalynės kolekcijoje slepiasi ir ne tokie garsūs prekės ženklai, todėl bendrai visos 39 poros batelių, spėjama, vertinami apie 22 tūkst. eurų.

Meghan draugai sako, kad jai aukštakulnių niekada nebus gana. Juos ji nuolat parsiveža iš skirtingų pasaulio kampelių, lygiai taip pat mėgsta dovanoti artimiausioms draugėms.

„Pamenu, kai ji keliavo į Islandiją, ji man atsiuntė tiesiog netikėtai gatvėje sutikto žmogaus nuotrauką, kurio batus ji įsimylėjo. Jie išties buvo išskirtiniai. Meghan mėgsta avalynę, kuri turi charakterį. Kartą iš jos gavau dovanų batelius. Kaip ji minėjo, pamatė juos ir suvokė, kad jie – kaip tik man“, – kalbėjo Talia Brown, aktorės bičiulė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.