Po tėvo išdavystės – Meghan Markle ir princo Harry atsakas

Pasiruošimas savaitgalį vyksiančioms amerikiečių aktorės Meghan Markle (36 m.) ir Jungtinės Karalystės princo Harry (33 m.) vestuvėms neapsiėjo be nesklandumų.

Meghan Markle tėvas nedalyvaus dukters vestuvėse. <br>Scanpix nuotr. 
Meghan Markle tėvas nedalyvaus dukters vestuvėse. <br>Scanpix nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 15, 2018, 9:56 AM, atnaujinta May 15, 2018, 10:39 AM

Naujienų portalas TMZ.com pranešė, kad būsimos nuotakos tėvas Thomas Markle (73 m.), kuris turėjo dukrą lydėti prie altoriaus, jungtuvėse dalyvauti atsisakė. Vyras tokį sprendimą priėmė įsivėlęs į gėdą visai savo šeimai užtraukusį skandalą.

Neseniai aktorės brolis išplatino pranešimą, kad tai bus blogiausios vestuvės karališkųjų santuokų istorijoje. Po to jos tėvas Thomas Markle (73 m.) buvo pastebėtas naršantis internete apie princo Harry ir dukters santykius.

Būtent dėl tokių nuotraukų ir kilo nemažas skandalas. Nes, kaip paaiškėjo, aktorės tėvas ir brolis parsidavė paparacams ir situaciją tiesiog surežisavo.

Ne gana to, neoficialiais duomenimis skelbiama, kad nuotraukos buvo parduotos už bene 120 tūkst. eurų.

Kesingtono rūmai pranešė, kad tėvo sukeltas skandalas ir atsisakymas dalyvauti vestuvėse labai įskaudino būsimą jaunąją.

„Iki vestuvių liko vos kelios dienos, todėl panelę Markle ši žinia labai nuliūdino. Šiuo sudėtingu periodu ji ir princas Harry prašo supratimo ir pagarbos tiek sau, tiek ponui Markle“, – rašoma pranešime.

Tuo tarpu portalas dailymai.co.uk dalijasi pokalbiu su artimu sužadėtinių draugu. 

„Šis tėvo sprendimas Meghan tikrai netenkina. Aišku, kad ji norėtų, kad jis per vestuves būtų šalia. Šiuo metu Meghan net nenori svarstyti – ar po tokio įvykio jis gali dalyvauti vestuvėse, ar ne. 

Ji ir princas Harry maldauja žmonių suteikti Meghan tėčiui ramybę. Jie jau kelias savaites to prašo. Taip pat siūlo jam pagalbą ir paramą. Šiuo metu jos tėtis jaučia didžiulį spaudimą. Susidomėjimas juo – milžiniškas.

Jis didžiuojasi savo dukra ir nenori būti atstumiamas. Tačiau ši situacija be galo sudėtinga. Žmonės tiesiog privalo duoti jam minutę atokvėpio, kad jis galėtų susigaudyti, kas vyksta. Tai labai jaudinanti, bauginanti situacija. Pora daro viską, kad jam pagelbėtų“, – pasakojo poros draugas.

Tuo tarpu princas Harry, pranešama, dėl visos šios situacijos kaltina save.

„Jis sugniuždytas. Jis vis galvoja, kada atsibus iš šio sapno, kuriame – virtinė jo sukeltų problemų. Jis įsitikinęs, kad visi, kurie prie jo priartėja, turi sumokėti savo kainą. Harry'is tiesiog nori ją apsaugoti, jam sunku nuryti šį kartėlį“, – pasakojo būsimų sutuoktinių draugas. 

Primename, kad užsienio žiniasklaidoje kilo nemažas sujudimas po to, kai buvo išplatinos Thomo Markle nuotraukos, kur jis skaito apie dukters ir princo Harry gyvenimą. Jos, esą, buvo darytos prieš vyro skrydį į Londoną, kur jis oficialiai susipažintų su karališkąja šeima.

Aktorės brolis dabar jau kalba, kad visa ši situacija – labai gėdinga, jie nemanė, kad nuotraukų surežisavimas gali iškilti į viešumą. Jis taip pat pridūrė, kad tėvas, vos tik sutiks Meghan, jos atsiprašys. Pasak jo, visa šeima jaučia didelį spaudimą dėl to, kad Meghan susižadėjo su princu, tačiau šeima dėl to negavo jokio dėmesio ar apčiuopiamos naudos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.