Vairuotojas Anastasiją Voločkovą kaltina lytiniu priekabiavimu: „Ji keršija“

Skandalingai pagarsėjusi rusų balerina Anastasija Voločkova (42 m.) prieš kelis mėnesius atleido vairuotoją ir asmeninį padėjėją Aleksandrą Skirtačių, apkaltinusi jį vagyste ir melu. Savo ruožtu A.Skirtačius apkaltino baleriną lytiniu priekabiavimu.

 Anastasija Voločkova apie buvusį vairuotoją: „Prisiekinėjo man meilę, o dabar kaltina lytiniu priekabiavimu“.<br> Instagram nuotr.
 Anastasija Voločkova apie buvusį vairuotoją: „Prisiekinėjo man meilę, o dabar kaltina lytiniu priekabiavimu“.<br> Instagram nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-05-29 23:44

A.Voločova pareiškė, kad tai juokinga, ir pridūrė: dėl dabartinės žmonos jis paliko ankstesnę šeimą ir dabar iš vargšės moters su trimis vaikais dėl skolų atėmė namą.

„Jis pavogė iš manęs milijonus. Nenuveždavo honorarų iki banko. Bandė prasigyventi net iš smulkmenų – pasisavindavo pinigus, skirtus mano būsto komunaliniams mokesčiams, ir lėšas, skirtas automobilio remontui“, – skundėsi balerina.

Kai Aleksandras paprašė daugiau kaip 200 tūkst. rublių (apie 3 tūkst. eurų) motinos laidotuvėms, o paskui paaiškėjo, kad motina gyva, Anastasija kreipėsi į prokuratūrą. A.Skirtačius buvo uždarytas į areštinę.

Neseniai jam skirta kita kardomoji priemonė – namų areštas. Tyrimas tęsiamas, bet tai netrukdo Aleksandrui skelbti garsių pareiškimų. Šiomis dienomis vairuotojas pareiškė neva patyręs buvusios darbdavės lytinį priekabiavimą.

Alyvos į ugnį šliūkštelėjo Aleksandro žmona Sofija Skirtač: „A.Voločkova norėjo permiegoti su mano vyru, bet jis ją atstūmė. Dabar ji jam keršija!“

A.Voločkova neigia kaltinimus priekabiavimu.

„Net juokinga komentuoti šio žmogaus žodžius. Melas nuo pirmo iki paskutinio žodžio. Manote, jis veltui tas pasakas seka? Žinoma, kad ne. Suprantu, kad TV kanalams tai reitingai, kad bet kokia istorija, susijusi su A.Voločkova, sudomina žiūrovus. Bet nepamirškime, kad A.Skirtačiui skirtas areštas, dabar tiriamos jo aferos. Matyt, A.Skirtačiui naudinga viską perkelti į asmeninių santykių nišą, nes, jo nuomone, tai atitraukia dėmesį nuo pagrindinio dalyko – vagysčių ir melo.

Jeigu A.Skirtačiaus žmona mano, kad A.Voločkova gali kabinėtis prie vedusio vyro, tegul taip mano. O jums patiems nejuokinga? Rado herojų meilužį!

Ačiū Dievui, mano gyvenime yra kilnių vyrų, kurie vertina mane kaip brangenybę, dovanoja automobilį „Maybach“ už 17 mln. rublių, žiedus su briliantais už 57 mln.  rublių, prašmatnias gėlių puokštes… Pinigai man – ne svarbiausia, aš vertinu kilnumą ir padorumą. Šių savybių tas vyras neturėjo ir neturi.

Deja, aš įpratusi pasitikėti žmonėmis ir ne iš karto atpažinau sukčių. Tačiau nenusileisiu iki A.Skirtačiaus ir jo žmonos lygio. Tik pasakysiu, kad jis visomis išgalėmis siekė mano palankumo, atakavo trumposiomis žinutėmis: girdi, noriu, taip myliu, kad nors rėk. Aš į tai nekreipiau dėmesio: na myli, na ir kas… Daug vyrų siekia mano dėmesio. Ar turiu į visus reaguoti?“ – retoriškai klausė A.Voločkova.

Anastasija įsitikinusi, kad Aleksandrą meluoti skatino jo žmona Sofija. „Beje, Sofija išardė jo šeimą, jis paliko tris vaikus. Dabar A.Skirtačius spekuliuoja savo vaikais iš pirmosios santuokos, jais dangstosi: girdi, liko be maitintojo. Nors, kiek žinau, jis seniai nesidomi jų likimu, nepadeda jiems. Metė šeimą, palikęs milijonines skolas, dėl kurių iš nelaimingos pirmosios žmonos atėmė namą“, – pasakojo balerina laikraščiui „Komsomolskaja pravda“.

Galiausiai A.Voločkova pareiškė nenorinti raustis nešvariuose skalbiniuose ir ketina viską išsiaiškinti teisme.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.