Aktorė Nicole Kidman atskleidė netikėtą faktą apie savo santuoką

Kalbų apie tai, ką su savo veidu daro aktorė Nicole Kidman (51 m.) kyla jau seniai. Tačiau mažai kas pasidomi, kodėl Holivude, kur vyrauja trumpų santuokų manija, jos ir muzikanto Keitho Urbano santuokinis gyvenimas tęsiasi jau 12 metų!

 Aktorė Nicole Kidman su vyru Keithu Urbanu.<br> Scanpix nuotr.
 Aktorė Nicole Kidman su vyru Keithu Urbanu.<br> Scanpix nuotr.
 Aktorė Nicole Kidman su vyru Keithu Urbanu.<br> Scanpix nuotr.
 Aktorė Nicole Kidman su vyru Keithu Urbanu.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jun 30, 2018, 9:29 AM

Jiedu – viena sėkmingiausių Holivudo porų, kurie neseniai atšventė 12-ąsias santuokos metines. Žurnalui „Parade“ aktorė atskleidė ir savo sėkmingos santuokos receptą, kuris padeda išvengti bereikalingų barnių ar nejaukių tylos akimirkų.

„Mudu niekada nesusirašinėjame! Mudu nuolat kalbame, kartais naudojame vaizdo skambučių programėles, tačiau niekuomet vienas kitam nesiunčiame jokių žinučių, todėl taip išvengiame nesusipratimų.

Žinutes visi interpretuojame skirtingai. Nenoriu perskaičiusi galvoti, ką visa tai reiškia ir dar bandyti ieškoti patarimų pas bičiules. Ne, mudviems su mano meile to nereikia“, – aiškino ji.

Pirmojo vaiko pora susilaukė praėjus porai metaų nuo vestuvių, antrojo – jau 2010-aisiais. Pora susituokė po metų draugystės, tad anuomet bičiuliai tvirtino, kad jų santuoka – trumpalaikis projektas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.