Japonijos karališkąją šeimą drebina skandalas: princesė atsisako savo titulo

Japonijos princesė Ayako (27 m.) pasauliui oficialiai pristatė savo sužadėtinį Kei Moriya (32 m.) ir sukėlė nesibaigiančią apkalbų bangą. Būtent dėl šių santykių ir vedybų su nekilminguoju, princesė nusprendė atsisakyti paveldėtojos ir karališkojo statuso.

 Japonijos princesė su sužadėtiniu.<br> Scanpix nuotr.
 Japonijos princesė su sužadėtiniu.<br> Scanpix nuotr.
 Japonijos princesė Ayako.<br> Scanpix nuotr.
 Japonijos princesė Ayako.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jul 3, 2018, 10:49 AM, atnaujinta Jul 3, 2018, 3:11 PM

Pora vestuves ketina iškelti šių metų spalio pabaigoje. Per mažiau nei dvejus metus Japonijoje jau antroji princesė atsisako savo titulų dėl meilės nekilmingajam.

Princesė pasakojo, kad mylimąjį sutiko praėjusių metų gruodį ir akimirksniu įsimylėjo jo įvairialypę ir labai patrauklią asmenybę.

„Nežinau, kokie buvo mano motinos tikslai, kai mudu supažindino, bet kai pradėjome leisti vis daugiau laiko kartu, mėgautis tais pačiais dalykais, natūralu, kad tarsi sulipome.

Manau, kad mes pajėgūs ir toliau viso to siekti kartu. Tuo labiau, ir mūsų mamos – labai artimos“, – džiaugėsi vis dar princesės titulą turinti Ayako.

Ir visgi, ši įstatymo spraga galioja tik moterims. Jei kilmingas Japonijos vyras įsimylėtų nekilmingąją, jam nereikėtų atsisakyti karališkojo titulo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.