17-metė Carrie Fisher mezgė romanus su Davidu Bowie ir Freddie Mercury

Aktorė Carrie Fisher, išgarsėjusi princesės Lėjos vaidmeniu kino sagoje „Žvaigždžių karai“, turėjo romanus su dainininkais Davidu Bowie ir Freddie Mercury. Tuo metu aktorė buvo dar nepilnametė.

Princesės Lėjos vaidmens atlikėja C.Fisher buvo užmezgusi ryšius su muzikantais D.Bowie (kairėje) ir F.Mercury.
Princesės Lėjos vaidmens atlikėja C.Fisher buvo užmezgusi ryšius su muzikantais D.Bowie (kairėje) ir F.Mercury.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 5, 2018, 9:41 AM

Didžiosios Britanijos muzikos naujienų portalas „New Musical Express“, remdamasis Darwino Porterio ir Danfortho Prince’o knyga „Carry Fisher ir Debbie Reynolds“, pranešė, kad slaptų santykių su žvaigždėmis metu C.Fisher tebuvo 17 metų, ji mokėsi Londono teatro mokykloje.

1973 metais ji susipažino su D.Bowie ir F.Mercury Micko Jaggerio vakarėlyje, į kurį atėjo su motina D.Reynolds. Būsimoji princesė Lėja pati nepajuto, kaip užsimezgė romanai: bendri pasilinksminimai, vakarėliai, daug kartu praleisto laiko.

Knygoje pateikti C.Fisher prisiminimai, kuriais ji dalijosi su draugais. Anot jos, D.Bowie „gyveno jo smegenis ėdančiu kokainu, o jėgoms palaikyti gėrė tik pieną“.

„Kartais naktis tapdavo jam kankyne, kol prasmegdavo į pragarišką kokaino duobę. Jis virsdavo žiauriu, piktu ir pavydžiu žmogumi. Kitomis dienomis, kai pavykdavo įveikti savo demonus, jis būdavo švelnus, meilus ir norėjo meilės“, – rašoma biografijoje.

Romaną su „Queen“ vokalistu F.Mercury Carry prisiminė kitaip: „Be nesibaigiančio berniukų ir jaunuolių srauto, F.Mercury kartais suvedžiodavo jaunas merginas, taip pat palaikė ilgalaikius santykius su Mary Austin. Carrie pasakė muzikantui, kad nenori trukdyti jų meilei, bet jis išsklaidė visas jos abejones.“

C.Fisher mirė 2016-ųjų gruodžio 27 dieną. Jai buvo 60 metų. Jos 84 metų motina D.Reynolds mirė kitą dieną.

Šios Holivudo aktorės biografija Didžiojoje Britanijoje pasirodys liepos mėnesį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.