Michaelą Jacksoną tėvas vaikystėje „chemiškai kastravo“

Legendinio atlikėjo Michaelo Jacksono asmeninis gydytojas Conradas Murray teigia, kad už savo nuostabų balsą dainininkas turėjo būti dėkingas hormonų injekcijoms. Preparatai buvo leidžiami tėvo reikalavimu.

 Michaelas Jacksonas.<br> Scanpix nuotr.
 Michaelas Jacksonas.<br> Scanpix nuotr.
 Michaelas Jacksonas.<br> Scanpix nuotr.
 Michaelas Jacksonas.<br> Scanpix nuotr.
 Michaelas Jacksonas.<br> Scanpix nuotr.
 Michaelas Jacksonas.<br> Scanpix nuotr.
 Michaelas Jacksonas.<br> Scanpix nuotr.
 Michaelas Jacksonas.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Jul 12, 2018, 10:03 AM

Kaip pranešė medikas, vaikystėje ir paauglystėje Michaelas kentėjo nuo odos problemų. Kad vaikinas atsikratytų spuogų, taip pat būtų sustabdyta balso mutacija, M.Jacksonui buvo leidžiami hormonai.

„Pranešimai, jog Michaelas buvo „chemiškai kastruotas“, kad išliktų jo aukštas balsas, ne iš piršto laužti“, – pareiškė medikas.

C.Murray ryžosi paskelbti informaciją po artisto tėvo Joe Jacksono mirties, pranešė „The Sun“. 89 metų J.Jacksonas mirė birželio 27-ąją. Jam buvo nustatytas ketvirtos stadijos kasos vėžys.

Barbariški Jacksonų šeimos įpročiai paaiškėjo po to, kai išgarsėjęs Michaelas ryžosi duoti išsamų interviu, kuriame papasakojo apie savo praeitį.

Jis tuomet prisiminė, jog vaikystėje buvo nelaimingas, nes tiek jis, tiek broliai ir seserys mirtinai bijojo tėvo. J.Jacksonas baudė vaikus, greičiausiai netgi mušdavo už nusižengimus.

Įprasta manyti, kad neapykanta tėvui privertė Michaelą ir kardinaliai pakeisti savo išvaizdą. Dainininkas negalėjo susitaikyti su mintimi, kad yra labai panašus į tėvą. Būtent todėl jis visą gyvenimą stengėsi keistis.

Vienas gerai žinomų amerikiečių žuralų „The Blast“ aptiko filmuotą medžiagą, kuri patvirtina, jog M.Jacksonas buvo kastruojamas. Apie tai jau 2016 metais buvęs M.Jacksono gydytojas buvo užsiminęs savo knygoje. Nuo 12 metų garsiajai popmuzikos žvaigždei buvo leidžiamos hormonų injekcijos. 

Vaizdo įraše gydytojas linki M. Jacksonui atrasti vietą pragare. Toks gydytojo pareiškimas sukėlė audras ne tik šeimoje, bet ir žiniasklaidoje.

Primename, kad Michaelo Jacksono vaikystė nebuvo rožėmis klota. Pats dainininkas ne vieną kartą buvo užsiminęs apie vaikystėje patirtą žiaurų tėvo elgesį.

Jis neslėpė, kad tėvas ne kartą yra jį mušęs tuo, kas pakliūdavo jam po ranka. Sunkią vaikystę išgyvenęs dainininkas buvo talžomas ir engiamas tiek tėvo, tiek kitų šeimos narių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.