Po santykių krizės Ryanas Goslingas ir Eva Mendes ryžosi dirbtiniam apvaisinimui

Viešumoje pasirodė žinia, kad žinomi aktoriai kanadietis Ryanas Goslingas (37 m.) ir amerikietė Eva Mendes (44 m.) laukia šeimos pagausėjimo.

E.Mendes ir R.Goslingas retai rodosi viešumoje, vengia iškilmingų ceremonijų.
E.Mendes ir R.Goslingas retai rodosi viešumoje, vengia iškilmingų ceremonijų.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-07-13 21:04

Pastaruoju metu kalbėta, kad poros santykiai nėra tokie puikūs, kaip atrodo iš pirmo žvilgsnio, – esą jie kartkartėmis priartėja prie skyrybų slenksčio.

Tokių kalbų priežastimi tapo faktas, jog pora kartu nesirodo viešumoje – pastarųjų bendrų nuotraukų galima rasti tik senuose archyvuose. Tačiau Ryanas ne kartą pabrėžė, jog žmona nemėgsta raudonųjų kilimų, o savo dėmesį skiria vaikams.

„Mes tikrai nesiskiriame. Eva su manimi nesilanko viešuose renginiuose, nes negali jų pakęsti. Jai daug smagiau laiką leisti namuose su mūsų mažylėmis.

Aš jai už tai esu labai dėkingas. Nes kol šokau, dainavau, mokiausi groti pianinu ir mėgavausi vaidmeniu filme „Kalifornijos svajos“, mano žmona augino mažylę dukterį Esmeraldą (3 m.) ir laukėsi Amandos (2 m.)“, – kalbėjo aktorius prieš metus.

Atrodo, kad poros santykiai iš tikrųjų darnūs, nes spaudoje pasirodė žinia, jog aktoriai greitai taps tėvais – laukiasi dvynių. Pora pasinaudojo dirbtiniu apvaisinimu. Kalbama, kad šią procedūrą jie darė ne kartą, nes aktorei ilgą laiką nesisekė pastoti. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.