Kensingtono rūmai pasidalijo į viešumą neturėjusia patekti nuotrauka

Liepos 9-ąją vykusios mažiausiojo Jungtinės Karalystės karališkosios šeimos nario – princo Louis krikštynos sulaukė daugybės dėmesio. Galiausiai, vėlų sekmadienio vakarą Kensingtono rūmai pasidalijo ir oficialiomis krikštynų nuotraukomis.

 Catherine Middleton su sūnumi Louis.<br> Kensingtono rūmų paviešinta nuotrauka.
 Catherine Middleton su sūnumi Louis.<br> Kensingtono rūmų paviešinta nuotrauka.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-07-16 13:09

Tačiau, visų britų ir karališkosios šeimos gerbėjų nuostabai, praėjus daugiau kaip 12-ai valandų, rūmai išplatino dar vieną, itin asmenišką ir jaukią krikštynų akimirką. Spėjama, kad nuotrauka nebuvo įtraukta į viešinamųjų sąrašą, tačiau papirko visą karališkąją šeimą.

„Kembridžo kunigaikštis ir kunigaikštienė pasidalijo išskirtine princo Louis krikštynų nuotrauka. Kunigaikštis ir kunigaikštienė tikisi, kad visi miela akimirka mėgausis lygiai taip pat, kaip mėgaujasi jie“, – rašoma pranešime.

Fotografo Matto Porteous darytoje ir paviešintoje nuotraukoje – Catherine Middleton, ant rankų laikanti krykštaujantį mažąjį sūnų. Nors princas beveik visą krikštynų ceremoniją ramiai miegojo, sode darytoje nuotraukoje puikiai atspindi žaisminga mažylio nuotaika.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.