Kandžioji Sharon Osbourne apkaltino Meghan Markle tėvą alkoholizmu

Muzikos pasaulio persona ir dainininko Ozzy Osbourne'o žmona Sharon (65 m.) viešumoje ne kartą nepagailėjo kandžių replikų. Šį kartą jos taikinyje – Sasekso kunigaikštienės Meghan Markle (36 m.) tėvas Thomas (74 m.). Jį Sharon kaltina alkoholizmu.

 Scanpix nuotr. 
 Scanpix nuotr. 
 Ozzy ir Sharon.<br> Scanpix nuotr. 
 Ozzy ir Sharon.<br> Scanpix nuotr. 
 Thomas Markle.
 Thomas Markle.
 Meghan Markle.<br> Scanpix nuotr. 
 Meghan Markle.<br> Scanpix nuotr. 
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Jul 23, 2018, 1:08 PM, atnaujinta Jul 23, 2018, 1:50 PM

„Siūlyčiau nusiprausti ir išsiblaivyti“, – interviu sakė ji.

Be to, ji pridūrė, kad Thomas yra ne tik linkęs retkarčiais pakilnoti taurelę, tačiau turi rimtų problemų dėl bęsitesiančios priklausomybės.

Tuo metu, į tokias žinomos moters replikas panoro atsikirsti Thomas draugai. Jų teigimu, Thomas nėra alkoholikas, o Sharon jo visai nepažįsta. Tiesa, jie pripažino, jog tam tikromis progomis jis mėgsta maistą „pagardinti“ taure vyno.

Tokios kritikos Thomas susilaukė iš karto po to, kai viešumoje paatviravo apie jo ir Meghan santykius. Anot kunigaikštienės tėvo, Meghan atrodo pavargusi ir slegiama karališkosios šeimos taisyklių keliamos naštos, kai Sharon Thomo elgesį įvardijo „nuolatos gėdijančiu Meghan“.

„Akivaizdu, kad turite problemų. Taip pat akivaizdu, kad per pastaruosius metus su dukterimi nebuvote itin artimi“, – replikų negailėjo Sharon.

Visgi, ginti tėvo stojo ir Meghan sesuo Samantha (53 m.). Ji teigė, jog giminaitė yra potencialių Thomo sveikatos problemų priežastis.

Primename, jog Meghan Markle ir princo Harry vestuvės įvyko šių metų gegužės 19 – ją. Anot Thomo, jo bendravimas su dukterimi nutrūko iš karto jai oficialiai tapus karališkosios šeimos nare.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.