Po skandalingų skyrybų dėl smurto ir sekso trise Mel B išgirdo teismo sprendimą

Daugiau nei metus trukęs buvusios „Spice Girls“ narės Melanie Brown-Mel B (43 m.) ir Stepheno Belafonte skyrybų skandalas pagaliau priėjo liepto galą. Moteris turės sumokėti daugiau nei 300 tūkst. eurų.

 Melanie Brown-Mel B.<br> Scanpix nuotr.
 Melanie Brown-Mel B.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 8, 2018, 2:57 PM, atnaujinta Aug 8, 2018, 3:26 PM

Ir, nepaisant to, kad visgi teks patuštinti kišenę, Mel B atrodo kaip niekada laiminga. Džiugia žinia ji pasidalijo ir su gerbėjais socialiniame tinkle.

Pusantrų metų teismuose pora kovojo dėl to, kad niekaip nepavyko rasti sprendimo dėl šešiametės dukters Madison ateities. Maža to, dabar jau buvę sutuoktiniai vienas kitą skandino vis aštresniuose skandaluose.

Teismo sprendimu Mel B ir Stephenas negali vienas prie kito artintis arčiau nei 182 metrai (200 jardų – red.).

„Jaučiuosi euforijoje, jaučiuosi lyg išvykęs į kitą pasaulį. Dabar turiu viską apie ką svajojau, o visa tai galėjome pasiekti jau prieš mėnesius. Toks palengvėjimas, kad visa tai pagaliau baigėsi“, – portalui „Dailymail“ sakė S.Belafonte.

Naujienų portalas lrytas.lt primena, kad dar praėjusių metų balandį į viešumą iškilo netradicinis garsenybių skandalas. Mel B tvirtino, kad sutuoktinis smurtavo prieš ją, skatino užsiimti seksu tryse, o, galiausiai, buvo neištikimas su vaikų aukle.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.