Idrisas Elba – pirmasis juodaodis, kuris vaidins legendinį agentą 007?

Britų aktorius Idrisas Elba sekmadienį dar labiau pakurstė kalbas, kad gali tapti pirmuoju juodaodžiu aktoriumi, suvaidinsiančiu legendinį britų agentą 007 Džeimsą Bondą.

 I.Elba.<br> Scanpix nuotr.
 I.Elba.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-08-12 14:07

„Mano vardas Elba, Idrisas Elba“, – socialiniame tinkle „Twitter“ iškalbingą žinutę paskelbė aktorius.

Pastaroji netruko nuvilnyti internete ir paskatinti gerbėjų džiugesį. Apie tai, kad I. Elbai gali atitekti J. Bondo vaidmuo kalbėta jau kuris laikas.

45 metų I. Elba išgarsėjo savo vaidmeniu amerikiečių draminiame seriale apie narkotikus „Blakė“ („The Wire“). Už žmogžudysčių skyriaus detektyvo vaidmenį seriale „Liuteris“ (Luther) jis gavo „Auksinį gaublį“. O vėliau jis ėmė vaidinti kino filmuose.

Automobilių gamyklos darbininko sūnus iš Rytų Londono dabar yra vienas geidžiamiausių Holivudo aktorių.

Apie tai, kad jis galėtų suvaidinti J. Bondą, kalbama jau kelerius pastaruosius metus, nors pats aktorius yra sakęs, kad yra per senas šiam vaidmeniui.

Šviežių gandų dėl I. Elbos šią savaitę paskatino pranešimai, kad „bondiados“ prodiuserė Barbara Broccoli esą pareiškė, kad „atėjo laikas“ juodaodžiam aktoriui suvaidinti šį herojų.

Tačiau vėliau šios citatos šaltinio – režisieriaus Antoine'o Fuqua – atstovas leidiniui „The Hollywood Reporter“ sakė, kad režisierius ir B. Broccoli niekada neaptarinėjo Bondo filmų ar galimų aktorių.

Ateinančiais metais turėtų pasirodyti jau penktasis filmas apie Bondą, kuriame pagrindinį vaidmenį suvaidins Danielis Craigas. Pavadinimo dar neturinčią juostą režisuos „Oskaro“ laimėtojas Danny Boyle'as.

Manoma, kad tai bus paskutinis D. Craigo, kaip Bondo, vaidmuo po to, kai jis suvaidino juostose „Kazino „Royale“, „Paguodos kvantas“ (Quantum of Solace), „Skyfall“ ir „Spektras“ (Spectre).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.