Atskleista, kokios dietos laikosi 92-ejų karalienė Elizabeth II

92-ejų metų Jungtinės Karalystės karalienė Elizabeth II britus ir visą pasaulį stebina savo jaunatviškumu. Išties mažai tokio amžiaus žmonių taip aktyviai dalyvauja visuomeniniame gyvenime ir nelėtina tempo. Sakoma, kad prie žmogaus savijautos didele dalimi prisideda ir jo mitybos įpročiai.

 Karalienė Elizabeth II.<br> Scanpix nuotr.
 Karalienė Elizabeth II.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 16, 2018, 9:20 AM

Ne išimtis ir karalienė. Dabar moteriai, vargu, ar reikia akylai stebėti kūno linijas, tačiau ilgus metus dietos besilaikiusi karalienė, vargu, ar besugebėtų atsisakyti prigijusių įpročių.

Pasak informacijos, spausdintos laikraštyje „The Telegraph“, pusryčiams ilgiausiai valdanti monarchė visuomet valgo dribsnius. Dažniausiai pusryčiauja viena apie devintą ryto. Kartais dribsius ji pagardina makadamijų riešutais ar džiovintais vaisiais, ypatingai mėgsta abrikosus. Kaip ir kiekviena moteris, taip ir karalienė, kartais mėgsta palepinti save ir pusryčiams sukremta skrudintos duonos, gardintos įvairiomis uogienėmis.

Priešpiečiams Elizabeth II renkasi lengvus patiekalus. Mėgsta grilyje keptą žuvį su špinatais. Visgi, patiekalai priklauso ir nuo karalienės buvimo vietos. Balmorale, vienoje ir karalienės rezidencijų, gamina ypatingai skanius jautienos kepsnius, kuriems neatsispiria ir pati monarchė.

Kad nepasirodytų, jog karalienė labai saikingai ir atsargiai tikrina savo maistą, pasirodo, kad ji – tikra šokolado gerbėja. Juo ji visuomet mėgaujasi gerdama popiečio arbatą. Skaniausi jai – tarsi maži šokolado ir sausainių vieno kąsnio sumuštinukai, kurie tirpsta burnoje.

Didžiausią nuostabą kelia tai, kad vakarais karalienė mėgaujasi… kokteiliu! Lengvas džino ir vyno gėrimas jau seniai garsėja kaip karalienės mėgstamiausias.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.