Legendinė atlikėja Sofija Rotaru atsidūrė reanimacijoje: medikai kovoja dėl gyvybės

Rusijos ir Ukrainos pramogų pasaulio žvaigždė Sofija Rotaru (71 m.) susiduria su didelėmis sveikatos problemomis. Dažnai su primadona Ala Pugačiova gretinama dainininkė blogai pasijuto po verslo vakarėlio, kuriame koncertavo.

 Sofija Rotaru.<br> Scanpix nuotr.
 Sofija Rotaru.<br> Scanpix nuotr.
 Sofija Rotaru.<br> Scanpix nuotr.
 Sofija Rotaru.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2018-08-26 13:27, atnaujinta 2018-08-26 15:59

Iš karto po to, ukrainiečių atlikėja buvo nuvežta į Ufos ligoninę, jai suteikta intensyvi medikų pagalba.

„Dainininkė buvo paguldyta į intensyvios terapijos skyrių. Dabar Ufos gydytojai kovoja dėl jos gyvybės“, – teigė šaltiniai, nenorėję atskleisti savo tapatybės.

Naujienų portalo „Gazeta.ru“ duomenimis, šiuo metu Sofija yra sąmoningos būklės. Jai pagalbą suteikė geriausi ligoninės specialistai.

Gydymo įstaigoje moteris atsidūrė šeštadienio vakarą. Daugiau informacijos apie legendinės atlikėjos sveikatos būklę medikai neatskleidžia.

Rusijos žiniasklaida sužinojo daugiau apie S.Rotaru sveikatos būklę.

„Komsomolskaja Pravda“ praneša, kad dainininkė, kuriai šeštadienio vakarą pasidarė bloga per pasirodymą vakarėlyje Baškirijos sostinėje Ufoje, buvo nuvežta į vieną iš vietinių ligoninių ir paguldyta intensyviosios terapijos skyriuje.

Kaip sakė šios ligoninės medicinos sesuo, staigus kraujo spaudimo pakilimas sukėlė S.Rotaru alpulį, ji pargriuvo, o kai atsipeikėjo, buvo praradusi atmintį, nesuprato, kur yra, nepažino žmonių.

Dabar S.Rotaru jaučiasi geriau, atmintis sugrįžo, galva nebesvaigsta. Tačiau ji praleis keletą dienų ligoninėje, ją prižiūrės medikai. Daktarai patikslina, kad jai ne insultas, ji kalba, su kalba viskas gerai, guodžia dainininkės gerbėjus leidinys.

Padidėjęs kraujospūdis dainininkę kamuoja ne pirmi metai. Praėjusiais metais S.Rotaru pasijuto blogai per festivalį „Kaitra“ Azerbaidžano sostinėje Baku.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.