Apie seksą prakalbusi 80-metė Jane Fonda atskleidė santykių paslaptį

Legendinė aktorė Jane Fonda (80 m.) duodama interviu prasitarė, kad jai prireikė ne vieno dešimtmečio, jog suprastų, kad seksas ir meilė – du skirtingi dalykai.

 Aktorė Jane Fonda.<br> Scanpix nuotr.
 Aktorė Jane Fonda.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 28, 2018, 9:21 PM

Viešėdama Australijoje, kur pristatė naujausią savo filmą „Knygų klubas“, kalbėjo: „Kaip gali turėti sekso be meilės, lygiai taip pat gali turėti meilę be sekso“.

Pasak jos, tik idealiu variantu gali gauti viską kartu. Tačiau santykiuose svarbiausia yra pajausti gerą ryšį, nepaisant jokių lovos žaidimų.

„Iš tiesų, niekuomet nesiorientavau į savo poreikius santykiams, kol man nesuėjo 70 metų. Aš vis ieškojau meilės, kol buvau jauna, vis galvojau, kad turi būti aistra, seksas. Bet gi ne tai svarbiausia! Svarbiausia yra abipusis partnerių gerumas“, – sakė ji.

Moteris atviravo, kad puikiai suvokia savo amžių ir juo labai džiaugiasi. Pasak aktorės, prieš keletą dešimtmečių ji net nesuvokė, ką reiškia sulaukti 80-ies. Tuometiniu jos manymu, ji save būtų įsivaizdavusi, kaip senyvą moteriškę, kuri jau sunkiai gali pasirūpinti pačia savimi. Tačiau su metais jos gyvenimas tik pražydo.

„Man 80 metų ir drąsiai sakau, kad tai – geriausias laikas mano gyvenime. Tai amžius, kurio gal net nesitikėjau sulaukti, bet dabar savo gyvenimą matau ryškiomis spalvomis ir, patikėkite, tai dar ne pabaiga“, – šmaikštavo Jane Fonda.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.