Aktorius Kevinas Spacey patyrė dar vieną nesėkmę

Naujausias Kevino Spacey filmas patyrė finansinę krizę. Užsienio žiniasklaida mirga nuo naujienų apie rekordiškai mažą filmo „Milijardierių klubas“ pelną. Premjeros metu šis filmas kino teatruose surinko vos 126 JAV dolerių (110 eurų).

 Kevinas Spacey.<br> Scanpix nuotr.
 Kevinas Spacey.<br> Scanpix nuotr.
 Kevinas Spacey.<br> Scanpix nuotr.
 Kevinas Spacey.<br> Scanpix nuotr.
 Kevinas Spacey.<br> Scanpix nuotr.
 Kevinas Spacey.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Sep 1, 2018, 7:14 AM

Skandalai bei nesėkmės aktorių lydi nebe pirmą kartą. Filmas „Milijardierių klubas“ buvo pirmasis Kevino darbas kine po to, kai šis buvo apkaltintas nederamu seksualiniu elgesiu.

Tuomet internetinė televizija „Netflix“ nutraukė su aktoriumi sutartį. Taip K.Spacey neteko vaidmens seriale „Kortų namelis“, o kompanija patyrė maždaug  39 mln. JAV dolerių (apie 35 mln eurų) nuostolį. 

Naujausias filmas su K.Spacey patyrė dar vieną didelę nesėkmę. Net ir garsios jaunosios kino žvaigždės, tokios kaip Emma Roberts, Taronas Egertonas, Anselis Elgortas naujam filmui nepadėjo tapti sėkmingam.

Pirmąją filmo premjeros dieną dešimtyje kino teatrų, pasak užsienio žiniasklaidos, buvo parduota vos 13 bilietų už 126 JAV dolerius.

Tokia suma pasiekė mažiausią Kevino Spacey pajamų už premjerą rekordą. Preliminariais duomenimis, pirmąjį savaitgalį filmas surinko tik 618 JAV dolerių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.