Sužinojusi apie Josifo Kobzono ligą jo buvusi žmona rėžė skaudžius žodžius

Rugpjūčio 30 dieną Rusijos pramogų pasaulį sukrėtė žinia – mirė dainininkas, politikas bei artimas prezidento Vladimiro Putino bičiulis Josifas Kobzonas. 80 metų vyrą pasiglemžė vėžys, artistui diagnozuotas dar prieš 13 metų.

 Scanpix nuotr.
 Scanpix nuotr.
 J. Kobzonas ir Vladimiras Putinas.<br> Scanpix nuotr.
 J. Kobzonas ir Vladimiras Putinas.<br> Scanpix nuotr.
 J. Kobzonas.<br> Scanpix nuotr.
 J. Kobzonas.<br> Scanpix nuotr.
 J. Kobzono laiduotuvės.<br> Scanpix nuotr.
 J. Kobzono laiduotuvės.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

2018-09-06 07:03, atnaujinta 2018-09-06 10:10

Vis dėlto skandalingai vertinamo vyro mirtis pakurstė ne tik jo gerbėjų, bet ir artimųjų kalbas. Tiesa, čia nebuvo išvengta ir mistinių detalių.

Naujienų portalo „Starhit.ru“ duomenimis, kartą ištarti J. Kobzono žmonos žodžiai priminė prakeiksmą. Pirmoji dainininko sutuoktinė Veronika Kruglova (78 m.) vyrui susirgus vėžiu pasakė: „Dievas tave nubaus. Jis mato viską.“

Su būsimąja žmona J. Kobzonas susipažino Sankt Peterburgo mieste vieno iš koncertų metu. Atlikėjų pora aukso žiedais apsimainė dar 1965-aisiais.

Tačiau jųdviejų santuoka klostėsi nesėkmingai. Kalbama, kad šiai sąjungai nepritarė Josifo mama – ji ieškojo labiau tinkamos kandidatės į sūnaus širdį.

Vos po dvejų metų Josifas ir Veronika patraukė skirtingais keliais. Moteris išvyko į Jungtines Valstijas, kur dabar gyvena su ketvirtuoju vyru. Santuokos su J. Kobzonu moteris nėra linkusi prisiminti.

„Deja, apie šį asmenį negaliu pasakyti nieko gero. Santuoka su Josifu mane palaužė, jaučiausi morališkai sužlugdyta“, – sakė dainininkė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.