Arianą Grande dėl M. Millerio mirties gerbėjai kala prie kryžiaus: jai teko slėptis nuo pasaulio

Po visą pasaulį sukrėtusios, netikėtos garsiojo reperio Maco Millerio (26 m.) mirties į nemalonią padėtį pakliuvo ir jo buvusi širdies draugė Ariana Grande (25 m.) . Popmuzikos atlikėją reperio gerbėjai ėmė kaltinti dėl jo mirties.

  Ariana Grande ir Macas Milleris.<br> Scanpix nuotr.
  Ariana Grande ir Macas Milleris.<br> Scanpix nuotr.
Ariana Grande su sužadėtiniu.<br> Scanpix nuotr.
Ariana Grande su sužadėtiniu.<br> Scanpix nuotr.
 Ariana Grande.<br> Scanpix nuotr.
 Ariana Grande.<br> Scanpix nuotr.
 Macas Milleris.<br> Scanpix nuotr.
 Macas Milleris.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

2018-09-08 13:52, atnaujinta 2018-09-08 15:39

Arianą Grandę instagramo profilyje stebi kiek daugiau nei 127 milijonai sekėjų tarp kurių dalis ir Maco Millerio gerbėjų. Todėl socialiniuose tinkluose pasipylė žinutės bei komentarai, kuriuose jie negailėjo šlykščių žodžių buvusiai jo mylimąjai.

Kaltinimai plūdo ne tik Arianai, bet ir jos sužadėtiniui, komikui Pitui Davidsonui. Su juo atlikėja draugauti ėmė vos išsiskyrusi su garsiu reperiu, o po 2 savaičių draugystės – susižadėjo.

Komentaruose buvo rašoma, kad tokie Arianos ir Pito veiksmai slėgė Mac Millerį ir tai jį privedė prie tokios didelės nelaimės.

Tokie komentarai bei žinutės privertė sunerimti ir Arianos vadybininkus, kurie liepė jai išjungti galimybę sekėjams komentuoti po atlikėjos nuotraukomis.

Primename, jog A. Grande kaip kviestinė žvaigždė prisidėjo kuriant M. Millerio 2016 metų albumą „The Divine Feminine“. Metais vėliau reperis, užsidėjęs nuo jo įvaizdžio neatsiejamą beisbolo kepuraitę atgal atgręžtu snapeliu, pasitiko A. Grande oro uoste, kai dainininkė grįžo į Jungtines Valstijas po pražūtingos atakos, įvykdytos per jos koncertą Anglijos mieste Mančesteryje.

Gegužę, tuojau po jų išsiskyrimo, M. Milleris sudaužė savo automobilį ir buvo apkaltintas vairavęs apsvaigęs.

Tuo metu A. Grande socialiniuose tinkluose rašė, kad ilgai stengėsi padėti M. Milleriui atsikratyti priklausomybės, bet teigė, kad jų ryšiai tapo „toksiški“.

„Nesu nei auklė, nei motina – ir jokia moteris neturėtų jaustis, kad jai reikia tokia būti“, – pažymėjo ji.

Neslėpė problemų

M. Milleris neslėpė, neslėpė, kad piktnaudžiavo vaistiniais preparatais, tokiais kaip stipraus poveikio sirupas nuo kosulio, gatvės žargonu vadinamas „rausvuoju gėralu“.

Apie savo priklausomybę ir trapią emocinę būseną reperis užsiminė naujausiame albume „Swimming“ ir vėliau pareiškė, kad po truputį atsikrato problemų.

„Ar vartojau narkotikus? – Taip. Bet ar esu narkomanas? – Ne“, – pareiškė jis žurnalui „Rolling Stone“ po albumo išleidimo.

Interviu žurnalui „New York“, paskelbtame likus vos kelioms dienos iki jo mirties, dainininkas teigė, kad mėgina įveikti savo neigiamas emocijas.

„Nenoriu depresijos. Noriu, kad būtų ir gerų, ir blogų dienų“, – tuomet sakė M. Milleris.

Pitsburge gimęs reperis išgarsėjo dar būdamas paauglys, internetu išleisdamas minimalistinio stiliaus muziką, pasižyminčia ankstyvajam hiphopui būdingais ritmais.

Jo kūryba pasižymi perdėto „mačo“ vyriškumo lyrika, kurioje dažnai vaizdingai apibūdinami lytiniai santykiai.

Savo debiutiniame albume „Blue Side Park“, tuomet tapusiame perkamiausiu Jungtinėse Valstijose, reperis prisistatė žodžiais: „Nesu hipsteris/Bet, mergaite, galiu sujudinti tau šlaunis.“

Vis dėlto M. Milleris mėgino palaipsniui atsikratyti savo vulgaraus įvaizdžio. Savo vėlesnėje kūryboje jis pasitelkė džiazo elementų, o vėliau šiemet planavo išvykti gastrolių drauge su Thundercatu – bosistu, grojančiu daugybės žanrų muziką – nuo eksperimentinio hiphopo iki trankiojo metalo.

Nesutarimai su būsimuoju prezidentu

2011-aisiais M. Milleris parašė dainą apie prabangų gyvenimą ir metaforiškai pavadino ją „Donald Trump“ (Donaldas Trampas).

Busimas JAV prezidentas buvo maloniai nustebintas dainos, nors apibūdino žodžius kaip „truputį sunkiai suprantamus“ ir pavadino M. Millerį „naujuoju Eminemu“ – garsiausiu baltaodžiu reperiu.

D. Trumpui netikėtai atėjus į valdžią, M. Milleris išsižadėjo dainos pagrindinės minties ir per savo koncertus pradėjo aršiai kritikuoti magnatą. D. Trumpas savo ruožtu pakeitė savo nuomonę apie dainą ir pareiškė, kad jam priklauso honoraras.

M. Millerį pagerbė tokie reperiai kaip Wizas Khalifa – taip pat iš Pitsburgo kilęs dainininkas, tapęs M. Millerio mentoriu.

„Meldžiuosi už Maco šeimą ir kad jis ramiai ilsėtųsi“, – socialiniame tinkle „Twitter“ paskelbė W. Khalifa.

Reperis „Chance the Rapper“ padėkojo M. Milleriui už pagalbą karjeros pradžioje ir pavadino jį „vienų mieliausių mano pažinotų vaikinų“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.