Meghan Markle sesuo Samantha išliejo pyktį ir sutrypė kunigaikštienę

Sasekso kunigaikštienės Meghan Markle šeima – tikra „dovanėlė“. Jau keletą mėnesių iš šeimos narių nesiliauja Meghan žeminančios kalbos. Ypač žibalo į ugnį mėgsta įpilti netikra sesuo Samantha Markle. Šįkart socialiniame tinkle ji taip pat pasistengė papilti purvo tikėdamasi, kad dėmesį į tai atkreips visa žiniasklaida.

 Samantha Markle vėl sukritikavo Meghan Markle ir princą Harry.<br> Scanpix nuotr. ir youtube.com stopkadras.
 Samantha Markle vėl sukritikavo Meghan Markle ir princą Harry.<br> Scanpix nuotr. ir youtube.com stopkadras.
 Meghan Markle ir princas Harry.<br> Scanpix nuotr.
 Meghan Markle ir princas Harry.<br> Scanpix nuotr.
 Samantha Markle.<br> Youtube.com stopkadras.
 Samantha Markle.<br> Youtube.com stopkadras.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Sep 13, 2018, 9:07 AM

Iki šiol Samantha seserį kirčiais pliekė dėl įvairių priežasčių: kad Meghan nesutinka matytis su tėvu, kad išsižadėjo šeimos, kad gyvena patogų gyvenimą, kai, tuo tarpu, jos artimieji turi vargti. Šįkart Samantha seserį sulygino su pačiu Donaldu Trumpu.

„Daugiau nebevyniosiu žodžių į vatą, jau gana. Ponia kunigaikštystės „šikna“ turėtų žmogiškiau elgtis su mūsų tėvu, kuris jai atidavė viską. Šis žiniasklaidos šlamštas galėtų liautis. Juk jis buvo vienintelis, kuris ją visada palaikė. Visos jos dirbtinos šypsenos ir mostai galėtų liautis. Ji niekuo nesiskiria nuo Donaldo Trumpo.

Jis mano, kad gali bet ką įžeidinėti ir vis tiek už jį balsuos. O ji gali už borto palikti visą šeimą, ignoruoti geriausius vaikystės draugus ir vis tiek būti populiari. Liūdna. Ko ji tikėjosi, kad po tokių jos poelgių mes sėdėsime sudėję rankas ir tylėsime?“ – klausė Samantha.

Moteris priminė ir geriausią jos vaikystės draugę Ninaki Priddy, kuri pirmoje Meghan santuokoje buvo vyriausia pamerge. Po skyrybų, Meghan ir su ja nutraukė ryšius. Pasak netikros sesers, tokie Meghan poelgiai parodo tikrąjį jos veidą – snobišką ir linkusį žeminti kitus.

„Ji tikrai nėra geras žmogus. Ir visa tai akivaizdu. Geri žmonės lengva ranka nepameta artimųjų. Tai jau įprotis, tiesą sakant, ji taip elgiasi nuolat“, – pridūrė Samantha.

Tiesa, pati Samantha savo pavardę į Markle pasikeitė tik tada, kai Meghan pradėjo susitikinėti su Jungtinės Karalystės princu Harry.

Moteris taip pat liejo nuoskaudą, kad už Meghan studijas, aktorystės pamokas tėvas Thomas tuo metu turėjo sumokėti daugiau nei 200 tūkst. eurų.

„Vien dėl to, kad ji dabar karališkosios šeimos narė, tai nereiškia, kad kitus žmones ji turi palikti šūdo vietoje. Atsipeikėkite! Dar niekada savo gyvenime nemačiau tokios arogantiškos ponios. Jei jau ji tokia globėjiška kitiems, kodėl taip elgiasi su mūsų tėvu ir mumis visais?

Žinote, artėjančiais metais Valentino diena jų šeimoje bus įdomi. Harry tą rytą atsikels ant grindų, nes lovoje jam neliks vietos: ten gulės Meghan ir jos ego“, – rėžė Samantha.

Primename, kad visas skandalas užvirė dar prieš gegužės 19-ąją įvykusias Meghan Markle ir princo Harry vestuves, kai Meghan artimieji parsidavė žiniasklaidai ir išplatino asmeninę informaciją. Galiausiai, moters tėvas suvaidino, kad patyrė širdies infarktą ir dėl to atsisakė dalyvauti vestuvėse. Iš žiniasklaidos M.Markle artimieji užsidirbo apvalią sumą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.