Po Anthony Bourdaino mirties apkaltinta mylimoji davė atkirtį

Po to, kai garsus amerikiečių virtuvės šefas Anthony Bourdainas (61 m.) savo noru pasitraukė iš gyvenimo, skaudžiausių apkalbų sulaukė jo buvusi mylimoji, italų aktorė Asia Argento (43 m.). Moteris buvo kaltinama neištikimybe ir, esą būtent šios žinios virtuvės šefas ir neatlaikė.

 Anthony Bourdainas ir Asia Argento.<br> Scanpix nuotr.
 Anthony Bourdainas ir Asia Argento.<br> Scanpix nuotr.
 Asia Argento.<br> Scanpix nuotr.
 Asia Argento.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Sep 28, 2018, 7:38 PM

Pagaliau nutraukusi tylą ir viešai prabilusi Asia neslėpė, kad išties buvo neištikima. Tačiau pridūrė, kad lygiai taip pat neištikimas buvo ir pats Anthony ir jiems abiem tai nebuvo problema.

Išskirtiniame interviu „DailyMailTV“ moteris kalbėjo Romoje esančiuose savo namuose, kur nutarė nieko nebeslėpti ir iškloti tiesą apie jųdviejų santykius ir sulauktą kritikos laviną.

Praėjo jau trys mėnesiai po to, kai viešbučio kambaryje buvo rastas A.Bourdainas.

„Žmonės iki šiol kalba, kad tai aš jį nužudžiau. Sako, kad aš jį pribaigiau. Tačiau visi turime suprasti, kad tokiems žodžiams pagrįsti reikalinga priežastis. Tą priežastį norėčiau rasti ir pati. Iki šiol nežinau jos“, – sunkiai rinkdama žodžius pokalbį pradėjo italė.

Likus trims dienoms iki TV žvaigždės mirties, žiniasklaidoje pasirodė A.Argento nuotraukas, kuriose ji meilikavo žurnalistui Hugo Clementui. Ilgai netruko, kad interneto „troliai“ sujungtų šiuos faktus į vieną ir Asiai pažertų saują kaltinimų. Negana to, netrukus po jo mirties, moteris netgi grįžo į darbus ir sulaukė dar daugiau kritikos.

„Bet jūs nesuprantate. Jei aš nebūčiau staigiai grįžusi į darbą ir užsivertusi pareigomis, aš ištisas dienas būčiau pratūnojusi namuose ir vis dažniau radusi priežastį, kodėl nebenoriu atsikelti.

Įsiliejusi į darbus „X faktoriuje“ aš tiesiog klausiausi muzikos, stebėjau žmones, kurie siekia savo svajonių ir koncentravausi tik į tai, o ne į savo dūžtančią širdį. Ir man tai padėjo. Tokiu būdu aš išgelbėjau savo gyvenimą ir dėl to sau labai dėkoju.

Suprantu, kad žmonės mane kaltina, kad Anthony buvo labai įsimylėjęs, jis įstrigo daugelio žmonių atmintyje. Galbūt dėl to jie mane mato kaip neigiamą asmenį, Anthony gyvenimo naikintoją“, – kalbėjo moteris.

Asia sako, kad Anthony – vienas protingiausių ir giliausių žmonių, kokius ji per gyvenimą sutiko. Kadangi darbo reikalais vyras keliavo apie 265 dienų per metus, jų reti susitikimai būdavo be galo jausmingi. Tačiau moteris dar kartą visiems nori priminti, kad jie – suaugę žmonės ir į savo santykius žiūrėjo jau ne kaip paaugliai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.