Masažuotojas apkaltino Keviną Spacey priekabiavimu

Vyras, kurio vardas neskelbiamas, padavė į teismą amerikiečių aktorių Keviną Spacey`į, kaltindamas jį priekabiavimu. Tai pranešė žurnalas „Hollywood Reporter“.

Kevinas Spacey. <br>Scanpix nuotr. 
Kevinas Spacey. <br>Scanpix nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-09-29 16:55

Masažuotoju dirbantis, kaltina K.Spacey`į priekabiavimu per masažo seansą aktoriaus namuose Malibu (Kalifornijos valstija) 2016 metais. Ieškinyje, be kita ko, kalbama apie „užgaulius veiksmus“ ir „tyčinį emocinių kančių sukėlimą“. Vyras taip pat kreipėsi dėl incidento į Los Andželo policiją.

59 metų K.Spacey`is – amerikiečių aktorius ir režisierius, dviejų „Oskarų“ savininkas. Jį taip pat išgarsino pagrindinis vaidmuo seriale „Kortų namelis“ (House of Cards). 2017 metais K.Spacey`is atsidūrė skandalo centre, kai aktorius Anthony`is Rappas apkaltino jį seksualiniu priekabiavimu prieš maždaug 30 metų.

Vėliau televizijos kanalas CNN pranešė, kad aštuoni žmonės, dalyvavę kuriant serialą „Kortų namelis“, papasakojo žurnalistams apie K. Spacey`io priekabiavimą. Vėliau analogiškus kaltinimus pateikė dar apie 30 žmonių. Dėl skandalo aktorius buvo pašalintas iš projekto.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.