Išprievartavimu apkaltintas Christiano Ronaldo vaizdo įraše rėžė savo tiesą

Futbolo superžvaigždė Cristiano Ronaldo (33 m.) sulaukė kaltinimų išprievartavimu. Vieną geidžiamiausių pasaulio vyrų buvusi manekenė apskundė dėl tariamos prievartos, panaudotos 2009 m., viename Las Vegaso viešbučių.

Cristiano Ronaldo. <br>Instagramo nuotr. 
Cristiano Ronaldo. <br>Instagramo nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 30, 2018, 10:22 AM, atnaujinta Sep 30, 2018, 11:19 AM

Tačiau, panašu, kad vyrui tokios apkalbos streso jau nebekelia. „Juventus“ žaidėjas „Instagram“ pasidalijo vaizdo įrašu, kur net šypsodamasis gerbėjus ragina netikėti skleidžiamu „melu“.

„Ne. Ką jie šiandien sakė? Išgalvotos naujienos. Žmonės, pasinaudodami mano vardu, stengiasi išpopuliarėti. Normalu. Juk tai viena mano darbo dalių. Man viskas gerai, esu laimingas vyras“, – sakė Cristiano.

Amerikietė Kathryn Mayorga (34 m.), kuri šiuo metu dirba mokytoja, tikina, anuomet, kai susipažino su žvaigžde, buvo populiarėjantis modelis. Moteris pasakojo, kad Cristiano ją išprievartavo „Palms Hotel and Casino“ kambaryje, 2009-ųjų birželio 13-ąją.

Kathryn sakė, kad su garsenybe susipažino naktiniame viešbučio, kuriame tuomet Ronaldo atostogavo, klube. Įrodymams buvo pateiktos nuotraukos, kuriose matyti, kaip pora drauge leidžia laiką. Čia matyti, kaip tuomet dar menkai pažįstamai merginai žvaigždė kažką šnabžda į ausį.

Užpildytame pareiškime Kathryn teigia, kad Cristiano pasikvietė ją ir jos draugę į savo kambarį, kad šioms parodytų pro langus atsiveriantį įspūdingą vaizdą. Na, o čia pasiūlė išsimaudyti sūkurinėje vonioje.

Pasakiusi, kad nenori susigadinti suknelės, sulaukė žvaigždės pasiūlymo apsirengti jo marškinėlius ir šortus. Parodęs tualetą, kuriame ji galėtų persirengti, nuskubėjo iš paskos.

Čia įėjęs, anot Kathryn, pasiūlė jai užsiimti seksu.

Ji pasakojo, kad tokio pasiūlymo atsisakė ir stengėsi ištrūkti iš Cristiano kambario. Tačiau šis per jėgą ją įsivertė į lovą.

2010 m. modelis pasisamdė teisininką ir, gavusi 323 tūkst. eurų išmoką, pasirašė sutartį, jog niekada viešai apie įvykį nepasakos. Ji tvirtina, kad šiam susitarimui ryžosi todėl, kad bijojo pati tapti seksualinę prievartą patyrusiu apkalbų objektu.

Nors, kaip tvirtina, jautėsi labai pažeminta, visus tuos metus tylėjo. Na, o prabilti ryžosi įsibėgėjus #meToo judėjimui.

Padavusi Cristiano į teismą, Katryn tikisi sulaukti milijoninės kompensacijos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.