Skandalo įkarštyje Meghan Markle sesuo žengė netikėtą žingsnį

Labiausiai aptarinėjama karališkosios šeimos dalis – Meghan Markle (36 m.) ir princas Harry – ir vėl atsidūrė dėmesio akiratyje. Tiksliau, nemalonaus šeimos dėmesio iki šiol neišvengia M.Markle, kurios netikra sesuo Samantha (53 m.) moteriai pažeria aštrios kritikos.

 Samantha Markle (kairėje) ir Meghan Markle.<br> Scanpix nuotr. ir youtube.com stopkadras.
 Samantha Markle (kairėje) ir Meghan Markle.<br> Scanpix nuotr. ir youtube.com stopkadras.
 Meghan Markle.
 Meghan Markle.
 Samantha Markle.<br> Youtube.com stopkadras.
 Samantha Markle.<br> Youtube.com stopkadras.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2018-10-01 16:10, atnaujinta 2018-10-01 17:35

Mažai kas tikėjosi tokio Samanthos žingsnio, tačiau moteris atvyko į Jungtinę Karalystę ir, kaip skelbė žinutė socialiniame tinkle, „noriu susitikti su ponia kunigaikštiene, patinka jai tai ar ne“.

Samantha pasidžiaugė, kad Londone praleido puikų laiką, pagyrė britus už jų paslaugumą. Su Meghan, kuri po santuokos gavo Sasekso kunigaikštienės titulą, moteris nesimatė daugiau nei dešimtmetį.

„Esu įsitikinusi, kad bent 99 procentai jūsų, jei tik galėtumėte susipažinti su mano tėčiu, akimirksniu jį pamiltumėte. Jis gal kiek drovus, tačiau jo širdis – labai didelė“, – rašė ji.

Moteris Jungtinėje Karalystėje viešėjo ne viena, o su artimu bičiuliu, kuria taip pat nesugebėjo nulaikyti liežuvio.

„Prieš mūsų kelionę pranešu, kad Samantha Markle atskrenda į Jungtinę Karalystę. Kol kas išbandėme begales būdų, kad Samantha galėtų akis į akį susitikti su Meghan ir aptarti jų 74-erių tėvo Thomo sveikatą, tačiau Kensingtono rūmai iki šiol mums nedavė jokio atsako.

Kadangi ir pati Meghan nenori visko aptarti gražiuoju ir išvengti visos šios sumaišties, viešumas – vienintelis kelias, kuris mums liko. Mums patiems nereikia viešumo, norėjome tai pasilikti asmeniškai sau“, – rašė artimas Samanthos bičiulis.

Kol kas nėra žinoma, kiek laiko Samantha viešės Londone, tačiau akivaizdu, kad moteris lengvai nepasiduos. Negana to, Meghan savo tėvo nematė jau daugiau nei dvejus metus.

Thomas nedalyvavo ir karališkose vestuvėse, nors apie tai paskelbė likus vos keletui dienų iki didžiosios ceremonijos. Pradžioje buvo skelbiama, kad vyrą ištiko širdies smūgis, tačiau galiausiai paaiškėjo, kad žiniasklaidai parsidavęs ir už tai apvalią sumą pinigų gavęs tėvas tiesiog susigėdo.

Prieš keletą dienų artima M.Markle bičiulė „DailyMailTV“ sakė, kad toks netikrų seserų susitikimas neturi šansų įvykti.

„Nėra net menkiausios galimybės, kad Meghan nusižemintų ir susitiktų su Samantha. Ji tik juokina jau ne tik save, bet ir visą žiniasklaidą nuolat kartodama, kad nori susitikti jei ne su Meghan, tai bet kuriuo kitu karališkosios šeimos nariu“, – sakė bičiulė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.