Alos Pugačiovos vaikai sužibėjo Igorio Nikolajevo dukros šventėje

Rusijos popmuzikos ikonos Igorio Nikolajevo dukrai Veronikai, kurią tėvai vadina tiesiog Nika, suėjo treji metai. Gimtadienį šeima minėjo kaip niekada triukšmingai.

 Ala sveikina Igorį ir jo dukrelę Niką su gimimo diena. Bei Alos Pugačiovos dukrelės pasirodymas.<br> Soc. tinklo nuotr.
 Ala sveikina Igorį ir jo dukrelę Niką su gimimo diena. Bei Alos Pugačiovos dukrelės pasirodymas.<br> Soc. tinklo nuotr.
  Ala sveikina Igorį ir jo dukrelę Niką su gimimo diena.<br> Soc. tinklo nuotr.
  Ala sveikina Igorį ir jo dukrelę Niką su gimimo diena.<br> Soc. tinklo nuotr.
 Soc. tinklo nuotr.
 Soc. tinklo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Oct 14, 2018, 5:05 PM, atnaujinta Oct 14, 2018, 5:19 PM

Igoris Nikolajevas ir jo žmona Julija į Nikos gimtadienį sukvietė daug Rusijos žvaigždžių su šeimomis. Tarp jų pasirodė ir Ala Pugačiova, kuri dažnai svečiuojasi jųdviejų namuose ir net kartais praveda mergaitei muzikos pamokas.

Į Nikos gimtadienį dainininkė atėjo kartu su savo vaikais – penkiamečiais Liza ir Hariu. Mama su dukrele buvo susiderinusios – vilkėjo tos pačios spalvos drabužius. Liza puošėsi elegantiška juoda sunkele ir sidabriniais bateliais.

Šventės žvaigždutė Veronika vakarėlyje pasirodė su balta suknele platėjančios rankovės. Mergaitė susidomėjusi stebėjo šventės dalyvius ir žaidė su vaikais.

Tėvai buvo patenkinti, kad mažylė atrodė laiminga ir mėgavosi gimtadienio švente. Veronikos gimtadienis buvo labai spalvingas: vaikus stebino konfeti, girliandos ir surengti šokiai su gyva lama.

Socialinių tinklų paskyrose gimtadienio akimirkomis dalijosi ir šventės svečiai. Tarp jų ir Maksimas Galkinas, kuris džiaugėsi išraiškingu savo dukros Lizos šokiu.

„Nuostabiame Veronikos gimtadienyje Liza taip sužavėjo lamą ir susirinkusius svečius, kad šie taip pat ėmė šokti“, – po vaizdo įrašu džiaugėsi Maskimas.

Igoris Nikolajevas su žmona Julija neseniai atskleidė, kad ką tik trijų metukų sulaukusią dukrą leis į darželį. Juk Veronika – labai kūrybinga: mėgsta šokti ir jau bando mokytis groti pianinu. Mažylė taip pat jau supranta ir kalba rusų bei anglų kalbomis.

„Jai, kaip ir visiems vaikams, patinka maigyti klavišus. Ji labai komunikabil, mėgsta bendrauti su kitais vaikais. Taip pat yra kurybinga: lipdo, piešia, šoka ir dainuoja. Nuo trijų metų planuojame leisti ją į darželį“, – džiaugėsi Igoris Nikolajevas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.