Melania Trump per plauką išvengė mirties: lėktuve kilo gaisras

Pirmoji Jungtinių Valstijų dama Melania Trump (48 m.) garsėja elegantišku įvaizdžiu. Visgi, buvusiai manekenei dažnai klijuojama ir geležinės ledi etiketė – mat oficialių susitikimų, kuriuose ji dalyvauja drauge su vyru Donaldu Trumpu (72 m.) metu Melania visuomet išlieka itin santūri.

 M. Trump.<br> Scanpix nuotr. 
 M. Trump.<br> Scanpix nuotr. 
 Melania ir Donaldas. <br> Scanpix nuotr. 
 Melania ir Donaldas. <br> Scanpix nuotr. 
 Melania ir Donaldas. <br> Scanpix nuotr. 
 Melania ir Donaldas. <br> Scanpix nuotr. 
Melania. <br> Scanpix nuotr. 
Melania. <br> Scanpix nuotr. 
 Melania su šeima.<br> Scanpix nuotr. 
 Melania su šeima.<br> Scanpix nuotr. 
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Oct 20, 2018, 11:22 AM, atnaujinta Oct 20, 2018, 11:34 AM

Panašu, kad toks Melanios elgesys – ne tik jos įvaizdžio dalis. Neseniai lėktuve įvykęs incidentas įrodė, kad ir nebūdama viešumoje moteris sugeba išlaikyti vidinę bei išorinę ramybę.

Nemalonus atsitikimas įvyko trečiadienį. Moteriai skrendant į Filadelfiją lėktuve pasirodė dūmai. Pasak orlaivio įgulos, toks incidentas buvo susijęs su nežymiu gedimu. Dėl to, lėktuvas buvo priverstas apsisukti ir sugrįžti į oro uostą. Kelionės tikslą Melania pasiekė kitu lėktuvu.

Incidento metu keleiviai buvo priversti veidus užsidengti audiniais. Tačiau Melania panikuoti nepradėjo – anaiptol, ji elgėsi išskirtinai ramiai.

Toks moters elgesys pro akis neprasprūdo ir prezidentui. Incidento metu Montanoje buvęs D. Trumpas sakė, kad didžiuojasi savo žmona. Be to, jis gyrė ir pilotų darbą.

„Gavau skambutį. Skambinantysis pranešė, kad lėktuve, kuriame buvo mano žmona, kilo gaisras. Aš sakiau, kad man jie to nesakytų, o jie greitai nusiramino. Puikūs žmonės, puikūs pilotai“, – apie išgąsdinusį skambutį pasakojo D. Trumpas.

Žurnalistai pranešė, jog nukentėjusių skrydžio metu nebuvo. Į Filadelfiją pirmąją damą skraidinęs lėktuvas nusileido sklandžiai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.