Maskvos gražuolė Viktorija Bonia apie buvusį mylimąjį: „Jis man sumokėjo 500 tūkst. dolerių“

Tvyrojusi nesantaika tarp prancūzų oligarcho Pierre Andurando (41 m.) ir Maskvos gražuolės Viktorijos Bonios (38 m.) perauga į taiką. Buvę mylimieji susupyko dėl to, jog, anot Pierre, Viktorija paskelbė neteisingos informacijos apie jųdviejų santykius.

 Soc. tinklo nuotr.
 Soc. tinklo nuotr.
 Soc. tinklo nuotr.
 Soc. tinklo nuotr.
 Soc. tinklo nuotr.
 Soc. tinklo nuotr.
 Soc. tinklo nuotr.
 Soc. tinklo nuotr.
 Soc. tinklo nuotr.
 Soc. tinklo nuotr.
 Soc. tinklo nuotr.
 Soc. tinklo nuotr.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Oct 26, 2018, 3:50 PM

Tačiau panašu, jog vyras ketina atleisti gražuolei už jos išsakytus netinkamus žodžius ir pamiršti visus nesutarimus.

Viktorija Bonia garsiai pareiškė, kad jos romanas su prancūzų milijardieriumi Pierre Andurandu buvo tik šaltas abipusis atsiskaitymas.

„Mano asmeniniame gyvenime du metai ramybės. Pierre buvo kita istorija. Jis man iš tiesų sumokėjo 500 tūkstančių dolerių, kad aš parodyčiau jį pasauliui. Šitiek renginių mes aplankėme, šitiek darbų atlikome“, – tuomet teigė gražuolė.

Komentuodamas šį jos pareiškimą, prancūzų oligarchas buvusią mylimąją pavadino melage ir paneigė faktą, kad mokėjo jai už netikrą romaną. Kiek vėliau Pierre visgi pakeitė nuomonę. Atsirado žmonių, kurie jį įtikino, kad Viktorijos žodžiai buvo neteisingai interpretuoti.

„Dabar kai kurie žmonės kalba man, kad Viktorija iš tiesų nieko tokio nepasakė, paprasčiausiai jos priešai išėmė jos žodžius iš konteksto. Jeigu tai yra tiesa, tai aš jos atsiprašau. Esu linkęs išlaikyti šiltus santykius ir prisiminti tik gerus momentus“, – kalbėjo Pierre.

Vyras taip pat prisipažino, kad nori išlikti neutralus šioje skandalingoje istorijoje. Pati Bonia taip pat pareiškė, kad jos žodžiai buvo ištarti juokais, kurių daugelis, gaila, bet nesuprato.

„Aš niekada nekalbu blogai apie vyrus, su kuriais turėjau santykių. Tai mano taisyklė. Yra toks veikėjas Denčikas, mes su juo dažnai mėgstame pajuokauti. Tačiau panašu, kad vieną iš mūsų pajuokavimų žmonės ne taip suprato. Aš niekada nekomentavau romano su Pierre.

Jo vardas paskutinį kartą paminėjau vasaros viduryje, daugiau aš nieko apie jį nekalbėjau. Tikiuosi, jam užteks sąžinės atsiprašyti už savo žodžius, kadangi jis pasidavė provokacijai“, – instagrame po nuotrauka brūkštelėjo gražuolė.

Taip pat prie įrašo moteris pridūrė, jog yra nusivylusi žmonėmis, kuriais kažkada žavėjosi ir pasitikėjo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.