Filipo Kirkorovo vaikai mados savaitėje sužibėjo ant podiumo

Savaitgalį rusų mados savaitėje vyko vietinių dizainerių kolekcijų vaikams ir paaugliams pristatymas. Podiumu žengė ne tik mažieji profesionalūs modeliai, bet ir žymių žmonių vaikai.

 F. Kirkorovas.<br> Soc. tinklo ir scanpix nuotr.
 F. Kirkorovas.<br> Soc. tinklo ir scanpix nuotr.
 F. Kirkorovas.<br> Scanpix nuotr.
 F. Kirkorovas.<br> Scanpix nuotr.
 Soc. tinklo nuotr.
 Soc. tinklo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Oct 30, 2018, 8:50 PM, atnaujinta Oct 30, 2018, 9:12 PM

Kolekcijoje buvo demonstruojamos ne tik vakarinės suknelės ar kostiumai, bet ir laisvo stiliaus apranga jaunimui. Asmik Gevorgian pavyko sukurti prabangią kolekciją.

Savo susižavėjimą ja išsakė ir Sergejaus Žukovo žmona Regina Burd. Jų dukra Nika buvo šio renginio dalyvė.

„Mūsų vaikučiai – reti tokių renginių svečiai. Nors juos dažnai kviečia, o aš nieko prieš madų demonstravimą neturiu. Atvirkščiai, į tai žiūriu kaip į puikų ir patrau klų būdą sustiprinti vaikų pasitikėjimą savimi, stiprinti ir pakelti savivertę. Puiku visom prasmėm. Pasitikintys savimi vaikai spindinčiomis akimis. Jie keičia rūbus, šukuosenas, makiažą. Visi šie moteriški džiaugsmai puikiai persiduoda ir daro iš mažų mergaičių kažką tai mielo ir moteriško. Nuostabu stebėti, kaip joms norisi grakščia eisena pereiti podiumu. Tai labai patrauklu“, – pastebėjo Regina.

Pagrindine dizainerės įkvėpėja tapo Šarlio Pero pasakos herojė Pelenė. Alla-Viktorija, Filipo Kirkorovo dukra, podiumu žengė vienu auksiniu bateliu ir mėlyna suknele. Jos brolis Martinas paslaugiai nešė antrąjį.

Pasirodymo svečiai taip pat buvo Žasmin su dukrele Margarita Šor, Vitalijus Gogunskis su žmona Irina ir dukrele Milana, Ksenija Borodina su dukromis Marusia , kuri taip pat demonstravo stilingas vakarines sukneles ir Thea bei kiti įžymūs šalies žmonės su savo atžalomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.