Neįtikėtina, kaip dabar atrodo serialo „Adamsų šeimynėlė“ žvaigždė Mirtišė

Tikriausiai serialą „Adamsų šeimynėlė“ yra matęs kiekvienas. Serialas pradėtas rodyti nuo 1991 m. ir iki šiandien jį vis dar galima vadinti tikra sensacija.

 Serialo aktoriai.<br> Youtube.com stopkadras.
 Serialo aktoriai.<br> Youtube.com stopkadras.
 Mirtišę suvaidinusi aktorė Anjelica Houston.<br> Scanpix nuotr.
 Mirtišę suvaidinusi aktorė Anjelica Houston.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Nov 1, 2018, 11:58 AM

Nespalvoti vaizdai, keista romantika, šviesaus atminimo Gomeso ir Mirtišės šokiai, dukters Trečiadienės niūri nuotaika ir išdaigas mėgstantis Pūgžlys. Tokie vaizdai nuolat prie ekranų prikaustydavo daugybę žiūrovų.

Tiek daug metų rodomas puikus serialas sukuria įspūdį, jog aktoriai nesikeičia. Tačiau realiame gyvenime jie visai kitokie, laiko tėkmė be išimties paliečia ir juos. Šiame seriale labai daug gerbėjų turėjo ir aktorė Anjelica Huston (67 m.), suvaidinusi Mirtišę. Šiandien moteris atrodo stipriai pasikeitusi, tačiau ji tokia pati žavinga ir gyvybinga.

Anjelica ilgą laiką romantiškus santykius kūrė su amerikiečių aktoriumi ir režisieriumi Jacku Nicholsonu. Užsienio žiniasklaidoje buvo rašoma, kad nepataisomas mergišius J.Nicholsonas ilgiausiai gyveno su „Oskaro“ ir Auksinio gaublio laureate A.Huston – net 17 metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.