Slapta tablečių vyro gėrime ištirpdžiusi Sharon Osbourne sužinojo skaudžią tiesą

Televizijos žvaigždė ir roko legendos Ozzy Osbourne'o (69 m.) žmona Sharon (66 m.) prisipažino, kad ieškodama teisybės jųdviejų santykiuose, ryžosi itin drastiškam veiksmui. Moteris atskleidė, kad norėdama paieškoti detalių apie jo neištikimybę, buvo sugirdžiusi jam stiprių raminamųjų.

Sharon ir Ozzy Osbourne'ai. 
Sharon ir Ozzy Osbourne'ai. 
Sharon ir Ozzy Osbourne'ai. <br>Scanpix nuotr. 
Sharon ir Ozzy Osbourne'ai. <br>Scanpix nuotr. 
Sharon ir Ozzy Osbourne'ai. <br>Scanpix nuotr. 
Sharon ir Ozzy Osbourne'ai. <br>Scanpix nuotr. 
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Nov 3, 2018, 1:58 PM

„Buvau sugniuždyta. Tądien jis netyčia išsiuntė man žinutę, kuri buvo skirta kitai moteriai. Todėl, kai einant miegoti jis ruošėsi gerti mieguistumą skatinančias tabletes, į jo gėrimą įmečiau keletą papildomų... Na, ir tuomet paprašiau jo papasakoti tiesą.

Žinojau, kad kitu jis atveju niekada man nepasakys tiesos. Tąkart jis tikrai atrodė susigėdęs, kažko nerimaujantis.

Aš jau seniai žinojau, kiek laiko tęsiasi jo romanas, žinojau ir kas ta mergina. Žinojau, apie ką jis galvojo. Galėjau tiesiog išeiti. Ozzy man tikino, kad su ta moterimi santykiai baigti ir aš juo patikėjau. Bet, praėjus šešiems mėnesiams sužinojau, kad jie vis dar susitikinėja. Ir kad jis turėjo ne vieną, bet daugiau moterų.

Ir tik tada, išgėręs dvigubą dozę, jis prakalbo. Pasakė, kad yra priklausomas nuo sekso ir niekaip negali iš to išsivaiduoti“, – pasakojo Sharon.

O.Osbournas pripažino savo problemą ir ryžosi gydymui reabilitacijos centre nuo priklausomybės lytiniams santykiams ir svetimavimo. Tąkart, 2016 m. balandį, išaiškėjo jo išdavystė su plaukų stiliste Michelle Pugh.

Pora, kurios santuoka iki tol truko 33 metus, nusprendė išsiskirti. Tačiau praėjus keturiems mėnesiams, Ozzy ir Sharon susitaikė.

Sharon padėjo vyrui kovojant su priklausomybės nuo narkotikų problema. Taip pat sutiko atnaujinti santuoką. Deja, pasitikėjimo antrąja puse nebeliko...

„Nepasitikiu juo ir dėl to nerimauju. Negaliu juo pasitikėti. Niekas labiau pasaulyje nežeidžia, kaip neištikimybė. Niekas“, – tvirtino moteris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.