Sekso simbolis Pamela Anderson nenulaikė liežuvio apie priekabiavimo skandalą

Aktorė Pamela Anderson (51 m.) turbūt iki gyvenimo galo bus vadinama tiesiog buvusiu „Playboy“ zuikučiu, kadangi iki šiol moteris tituluojama už neblėstantį seksualumą. Tačiau šiais metais skambiai aidint „Me too“ skandalui, ji nenulaikė liežuvio ir kritikos pažėrė būtent moterims.

 Pamela Anderson.<br> Scanpix nuotr.
 Pamela Anderson.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 5, 2018, 11:34 PM

„Turbūt būsiu greitai nusodinta ant žemės už tai, ką sakau, bet visas šis „Me too“ judėjimas, mano nuomone, jau nuėjo per toli. Mano mama seniai mane išmokė, kad neičiau į jokius viešbučius su nepažįstamais vyrais“, – rėžė Pamela.

Pasak „Gelbėtojų“ žvaigždės, visa tai tėra aktyvus feministinis judėjimas, kuris gavo galios įsišaknyti. Moteris mano, kad tai peržengė visas ribas ir pamažu atbaido vyrus nuo elementarios pažinties su moterimis.

1990-ųjų sekso simbolis P.Anderson prisiminė ir tuo metu normaliu reiškiniu laikytą Hugho Hefnerio „Playboy“ namą, kuriame seksualių moterų būdavo per akis. Ir Hughas į jas ne tik žiūrėdavo.

„Kartą esu sudalyvavusi vakarėlyje, kur buvome setynios nuogos merginos ir H.Hefneris. Ir ką, tuo metu tai atrodė labai žaisminga“, – prisiminė moteris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.