Sunkią traumą patyrusio Michaelio Schumacherio žmonos laiškas sujaudino visuomenę

2013-aisiais visą pasaulį sukrėtė „Formulės-1“ lenktynininko Michaelio Schumacherio (49 m.) slidinėjant patirta trauma, po kurios vyras net pusmečiui paniro į komą. Po patirtos traumos praėjus beveik penkeriems metams, į viešumą išlindo žmonos Corinnos Schumacher (49 m.) rašytas laiškas apie legendinio lenktynininko sveikatos būklę.

 Michaelis Schumacheris ir jo žmona Corinna.<br> Scanpix nuotr.
 Michaelis Schumacheris ir jo žmona Corinna.<br> Scanpix nuotr.
 Scanpix nuotr.
 Scanpix nuotr.
 Scanpix nuotr.
 Scanpix nuotr.
 Scanpix nuotr.
 Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Nov 14, 2018, 11:09 AM, atnaujinta Nov 14, 2018, 11:22 AM

Naujienų portalas dailymail.co.uk rašo, kad laiške moteris savo vyrą įvardija kaip kovotoją, kuris tikrai nepasiduos. Paviešintas laiškas sukrėtė lenktynininko gerbėjus, apie kurio sveikatą iki šios dienos kalbama išties nedaug.

Kaip paaiškėjo, po traumos praėjus metams, vokiečių muzikantas Sascha Herchenbachas sukūrė dainą „Gimęs kovoti“ („Born To Fight“ – angl.) ir įrašęs ją į kompaktinį diską išsiuntė ją Schumacherių šeimai.

Muzikantas teigė, kad niekuomet nesitikėjo sulaukti jokio atsako, tačiau jį pasiekė ranka rašytas žmonos laiškas. Jame Corinna nuoširdžiai dėkojo už palaikymą.

„Norėčiau nuoširdžiai jums padėkoti už jūsų siųstą žinutę ir tą mielą dovaną, kuri tikrai padės mums išgyventi šį sunkų laikotarpį. Labai malonu sulaukti tiek daug nuoširdaus palaikymo, tai mūsų šeimai itin svarbu. Mes visi žinome, kad Michaelis yra tikras kovotojas ir jis nepasiduos“, – laiške rašė žmona.

Apie tokio laiško egzistavimą muzikantas prasitarė vokiškame žurnale „Bunte“.

„Aš išties nesitikėjau gauti atsakymo, tiesiog norėjau išreikšti palaikymą. Tas laiškas buvo rašytas ranka, su Corinnos parašu“, – rašoma žurnale.

Tiksliai nėra žinoma, kada parašytas šis laiškas, kadangi muzikantas įrašytą dainą išsiuntė tik 2014-ųjų metų pabaigoje.

Naujienų portalas lrytas.lt primena, kad septynis kartus „Formulės-1“ čempionas traumą patyrė slidinėdamas su sūnumi Micku Prancūzijos Alpėse, 2013-ųjų gruodžio 29-ąją.

M. Schumacheris krisdamas nuo kalno dešine galvos puse trenkėsi į aštrią uolą, kuri prakirto šalmą. Akimirksniu vyras buvo išgabentas į ligoninę, kurioje buvo atliktos net kelios operacijos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.