Po mylimosios nužudymo bylos Jimas Carrey prasitarė apie romantiškus pasimatymus

Visiems žinomas, kultinio filmo „Kaukė“ aktorius Jimas Carrey (56 m.) realybėje yra kitoks, nei esame įpratę matyti filmuose. Po buvusios mylimosios Cathrionos mirties Jimo Carrey gyvenimas apsivertė aukštyn kojomis. Pareikšti kaltinimai dėl merginos mirties žinomą aktorių privedė prie depresijos.

 Jimas Carrey.<br> Scanpix nuotr.
 Jimas Carrey.<br> Scanpix nuotr.
 Jimas Carrey.<br> Scanpix nuotr.
 Jimas Carrey.<br> Scanpix nuotr.
 Jimas Carrey.<br> Scanpix nuotr.
 Jimas Carrey.<br> Scanpix nuotr.
 Jimas Carrey.<br> Scanpix nuotr.
 Jimas Carrey.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Nov 23, 2018, 6:48 AM

Šių metų pradžioje paaiškėjo, kad ant Jimo pečių nebekrinta kaltės šešėlis. Byla buvo nutraukta dėl klaidingų įtarinėjimų. Tuomet vyras pasakojo, jog išgyvena naują, pereinamąjį laikotarpį.

Tačiau dabar Jimas Carrey po truputį grįžta į didžiuosius ekranus. Jis reklamuoja naują „Showtime“ televizijos laidą „Kidding“.

Žymusis aktorius vienoje „Radio Times“ laidoje pasakojo, kad laisvu laiku, kuomet jis nedirba, mėgaujasi vienatve.

„Jūs galite mano gyvenimą namuose apibūdinti kaip izoliuoto vienišiaus gyvenimą. Aš didžiąją laiko dalį namuose leidžiu su savimi, bet man tai labai patinka. Viskas yra gerai. Kitiems žmonėms tai gali atrodyti keista, tačiau aš tuo mėgaujuosi“, – radijo laidoje kalbėjo aktorius.

Nepaisant tokio Jimo Carrey vienišiaus gyvenimo namuose, aktorius neslėpė, jog laisvą laiką neretai skiria ir  romantiškiems pasimatymams.

Primename, kad Jimas ir Cathriona pradėjo susitikinėti 2012 metais, po kelių mėnesių išsiskyrė, o 2015-ųjų gegužę vėl susiėjo.

Tačiau jau rugsėjį aktoriaus spaudos atstovas žurnalistams pranešė, kad pora nutraukė santykius. Po kelių dienų, tų pačių metų, rugsėjo 28-ąją, Cathrionos kūnas buvo rastas jos bute Los Andžele – mergina išgėrė didelę dozę psichotropinių preparatų, išrašytų J.Carrey vardu.

Tuo metu ji buvo ištekėjusi už savo tautiečio airio Marco Burtono. 30-metės Cathrionos tėvai J.Carrey padavė į teismą, apkaltinę tuo, kad jis parūpindavo jai tablečių ir pastūmėjo į savižudybę.

Aktorius netylėjo – padavė priešieškinį, kuriame Cathrionos tėvus apkaltino godumu ir siekiu užsidirbti iš jos mirties.

2018-ųjų metų pradžioje buvo pranešta, kad ant Jimo nebekrinta kaltės šešėlis. Byla buvo nutraukta dėl klaidingų įtarinėjimų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.